100-килограмова майка на 4 деца се превърна в секси богиня

100-килограмова майка на 4 деца се превърна в секси богиня
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    02.06.2023
  • Сподели:

От майките с много деца никой не очаква да отговарят на идеалите за красота. Дори и известните личности понякога се сблъскват с трудности да върнат формата и да се отървете от натрупаните килограми след бременността и раждането.

 

 

Въпреки че имат достъп до скъпи треньори и процедури, понякога отслабването е предизвикателство, което доста трудно се преодолява. А какво да кажем за обикновените жени, които нямат лукса да имат детегледачки, готвачи, лични фитнес треньори, диетолози и свободно време за спорт?

44-годишната Рейчъл Форд е обикновена жена с четири деца и тегло над 100 кг. В един момент намирането на подходящи дрехи е станало все по-трудно, но един ден всичко се е променило след една снимка. Рейчъл видяла себе си с бански и това напълно променило живота ѝ, пише novini.bg.

"Мразех себе си. Гледайки тези снимки, се измъчвах от вина и се чувствах като най-тъжната жена на света", споделя тя. Вече на 20-годишна възраст е била с тегло от 83 кг. Споделя, че излишните килограми не са ѝ пречели да срещне любовта в лицето на Джим, който е по-възрастен от нея - на 48 години при първата им среща. Въпреки разликата във възрастта, те са решили да сключат брак.

Всеки ден си поръчвали храна за вкъщи – торти, китайска кухня, пица и други. "На Джим не му пукаше колко тежа", признава Рейчъл. След това тя забременява и ражда първото си дете, след което теглото ѝ достига до 130 кг. Тя не си е и помисляла за диети и тренировки, тъй като не е разполагала с време.

Но след раждането на второто ѝ дете, тя решава твърдо да се избави от излишните килограми и среща пълната подкрепа на съпруга си.

Въпреки трудностите, тя успява да свали невероятните 57 кг. Отново последвало отпускане и минаваме към джънк храна и не след дълго, тя отново „удря“ 130 кг.

Отново последвала промяна, като тя е успяла да свали този път 70 кг. От радост Рейчъл организира фотосесии с новата си визия. Споделя, че може да тича с децата без да се задъхва и отново да облича дрехите, които харесва.

Снимките ѝ я мотивират да стои далеч от вредната храна.

 

Станете почитател на Класа