Емили Ратайковски мисли да замрази яйцеклетките си

Емили Ратайковски мисли да замрази яйцеклетките си

Eмили Ратайковски призна, че планира да замрази яйцеклетките си, тъй като си мисли, че ще бъде самотна майка в края на 30-те си години.



Тя има син Силвестър на 2 г. от бившия си съпруг Себастиан Беър-Макклард.

31-годишната моделка призна, че много от мъжете, с които излиза сега, са "безполезни" и няма как да бъдат включени в нейния живот на майка.

Звездата се страхува, че няма да си намери партньор, с който да отгледа още едно дете.

Тя направи тези признания в чат с фенове, предават от "Female First". Питат я дали е хубаво да се отглежда дете без бащата.

"Мислила съм много за това - много от моите приятели си замразиха яйцеклетките, за да си спечелят малко още време, да изградят кариерите, които искат, да срещнат потенциалния партньор, който искат; но също знам, че много хора преминават през инвитро процедури, защото не са могли да забременеят по естествен път. И аз съм на 31 г., и беше наистина лудо - моето последно ходене при гинеколог; тя ми каза: "Добре, след 2-3 години ще говорим за това яйцеклетките ти да бъдат замразени". И това наистина ме шокира - не, че не мисля, че е разумно, просто си казах: "Уау, трябва да мисля за това?". Моята майка е забременяла по естествен път с мен на 38 г., така че това никога не ми е минавало през ума. Мисля, че определено искам да имам още деца - наистина обичам да бъда майка. Не съм сигурна, че ще намеря някого, с когото ще искам да отглеждам дете", коментира Емили.

Последно моделката беше забелязана да се целува с певеца Хари Стайлс в Токио, припомня teenproblem.net.

"Лично аз няма да се страхувам от това да забременея и да родя, като необвързана жена. Това не означава, че казвам, че това е най-добрият начин да се направи това или единственият начин да се направи това, но наистина виждам това за моето бъдеще - да реша да се подложа на инвитро терапия в моите късни 30 г., за да дам на Силвестър брат/сестра.", сподели звездата.

Станете почитател на Класа