Инфлуенсърка разказа как я свалят мъжете от различните националности

Инфлуенсърка разказа как я свалят мъжете от различните националности
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    18.07.2022
  • Сподели:

Инфлуенсърка повдигна завесата за това какво е сама жена да обикаля света. Шейла Сантош е била в 16 държави и си поставя като цел в живота да обиколи още повече части от света.

Бразилката е посетила туристически забележителности, опитвала е местната кухня и, като необвързана, е използвала възможността да флиртува.

За нейна изненада няколко неочаквани неща са се случили по време на нейните романтични приключения. Едно от тях са нестандартните опити за свалка.

„Най-необичайният начин за започване на разговор, който съм виждала, беше в Лондон“, казва моделката, която живее между Бразилия и Англия – страната, превърнала се в нейна втора родина.

 

 

 

„Беше в ресторант. Имаше един мъж, който ме гледаше много, след което ми направи знак, а аз се престорих, че не го виждам. Минути по-късно сервитьорът ми донесе бутилка шампанско и букет с рози с неговия номер“, разказва тя.

Шейла казва, че се чувства по-желана във Великобритания. „Мъжете винаги се опитват да направят контакт с мен. Независимо дали е в барове или ресторанти“, казва тя, цитирана от „Дейли Стар“.

Но бразилката се чувства по-сигурна в Мароко: „Имах няколко опита за свалки, но не може да се сравнява с Англия“.

 

 

 

Според моделката, Гърция е най-подходящото място да си намерите разкошен джентълмен. „Помислих си, че гръцките мъже да чудесни. Всеки следващ по-красив от предишния“, споделя тя.

В същото време била много изненадана, когато целунала младец от САЩ. „Трудно ми е да избера. Бразилската целувка е много известна, но на мен ми харесва американската“, разсъждава тя.

 

 

 

По-рано тя сподели, че много хора не мислели, че е бразилка, защото имала плоско дупе. Затова тя легнала под ножа, за да подсили своята самоувереност.

 
 
 

Станете почитател на Класа