Преслава пикае газ: Галена си купи мястото в класацията на известните българи!

Преслава пикае газ: Галена си купи мястото в класацията на известните българи!
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    23.12.2021
  • Share:

Галена направо отвя Преслава в класацията на най-влиятелните известни българи на „Форбс“. Менторката от „Гласът на България“ е безспорната водачка в лекия жанр и заема престижното 20 място в списъка от 70 ВИП нашенци, а Преслава изобщо не фигурира в него. Това е накарало пищната добричлийка да си изпусне нервите на няколко пъти, включително и като обвини колежката си в купуване на вот.

 

"Така се купуват места в класации - с  пари от вафли. Галена така получи и треньорското място в Би Ти Ви", пикаела газ Преслава, като явно насочва стрелите си към мъжа на съперниццата - шоколадовия бос Галин.

 

Галена и Преслава, които навремето заедно стартираха кариерите си и даже са живеели заедно, помагайки си във всичко, се изпокараха отдавна, но така и не се разбра причината. Слухове имаше всякакви и напук на всеобщото любопитство, двете удържаха на изкушението и никога не споделиха защо настъпи разрив в дружбата им.

 

Злоба в поп фолка: Напращялата Галена позеленя от СНИМКА на ...

Един от малкото пъти, в които Галена не пропусна въпроса, бе през 2017 г. в предаването „Папараци”. Тогава пайнерката подчерта, че причината за разрива в приятелството й с Преслава не е наградата „Певица на годината”. Това бе най-коментираната тема дотогава – Галена се била обидила, че колежката й пак взима приза, заради което и не се появила на церемонията. Наградите, каза тогава Мама Ураган, за нея никога не са били важни или са важни до толкова, колкото са за феновете й, които винаги се вълнуват. Галена не издаде защо с Преслава вече не са приятелки. Само сподели, че са на различно мнение по въпроса.

 

Единственият друг представител на поп фолк жанра в списъка с родни випове е Азис, който заема 12-а позиция. Първа в класацията е Мария Бакалова, втори - Григор Димитров, трети - Магърдич Халваджиян.

 

Дори Лили Иванова се нарежда след Галена на 28-а позиция, а последни са баджанаците Валери Божинов и Ники Михайлов. На челно място сред готвачите е Иван Манчев, класиран 11-ти, Андре Токев липсва. 39 и 40-о място е за семейството на Алекс и Дани Петканови, след тях чак на 46-о място е Николета Лозанова.

Станете почитател на Класа