Незаконната дъщеря на Путин изчезна от Инстаграм

Незаконната дъщеря на Путин изчезна от Инстаграм
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    23.12.2021
  • Share:

Незаконната дъщеря на Путин изчезна от Инстаграм. Тя си изтрила профила след пост за новия апартамент на майка си в Монако.

 

Предполагаемата незаконна дъщеря на Владимир Путин от връзката му със Светлана Кривоногих, бе станала звезда в социалната мрежа, където всички нейни публикации бяха внимателно следени от стотици хиляди последователи.

 

 

 

Но пред два дни тийнейджърката Луиза Розова, която удивително прилича на руския лидер, премахна профила си, след като публикува снимки на новия апартамент на майка си в Монако на стойност от близо 4 милиона евро.

Много от нейните последователи коментират, че може би нейния баща е забранил да се показват подробности от луксозния живот на майка ѝ.

 

 

Руският сайт „Проект” оценява личното състояние на Светлана Кривоногих на 100 милиона долара. Независимата медия посочва още, че Кривоногих има свой дял в банка "Россия", както и акционерно участие в елитен ски курорт в Петербургска област. По изчисления на "Проект" имотите, които бизнес дамата притежава в Санкт Петербург, Москва и Сочи възлизат на над 1,1 млрд. рубли.

Станете почитател на Класа