Слави дамгосал себе си и екипа си със символичен татус

Слави дамгосал себе си и екипа си със символичен татус
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    14.12.2021
  • Share:

Слави Трифонов е дамгосал своите бодигардове и част от екипа си с един и същи татус още преди повече от 20 години. Самият той носи същия знак на рамото си.

 

Още по времето на "Хъшове" Дългия завел хората си да ги бележат с буквата "Х" на рамената. Цялата му охрана също от години гордо се разхожда със същия татус на дясното рамо.

 

https://zdrave.to/media/source/202112/1639381618_zooazaoz.png

 

Трифонов предложил това на хората си още в края на 90-те години на миналия век, по времето на "Хъшове". Събрал всичките си гардове и доста сериозна част от останалите хора, които по онова време работели за него, и заедно се белязали с изображението, което си харесали за знак на хъшовете, пише "Уикенд", като се позовава на лица от най-близкото обкръжение на Дългия.

Самият Трифонов се дамгосал по същия начин, само че не на дясното, а на лявото рамо. Явно обаче след време това му се е сторило глупава идея, тъй като е решил да замаскира буквата с други татуси около нея. Години по-късно той продължава да слага нови и нови рисунки и надписи по кожата си, но при внимателно вглеждане буквата "Х" може спокойно да бъде различена.

Много от бившите му служители също продължават да носят фирмения знак с най-голямо удоволствие. Един от тези хора е бившият бодигард на Слави – Лазарин Лазаров, твърди още изданието.

Той отдавна не работи при Трифонов, семеен е и има две отгледани деца. Но и до днес гордо показва знака на хъшовете на своето дясно рамо, спомня си с носталгия времето, в което е бил един от тях, и отбелязва като личен празник рождения ден на Слави – 18 октомври.

 

Тази година, например, човекът публикува в социалните мрежи снимка, за която позира само по мускули. От нея става ясно, че все още не е махнал фирмения татус. Според запознати, шефът на охраната на учиндолския политик също си носел знака до ден-днешен. Той бил и единственият гард от времето на "Хъшове", който е останал на служба при шоумена досега. Останалите били освободени от работа преди 3-4 години.

 

https://zdrave.to/media/source/202112/1639382499_161182605325960.jpg

Известно е, че Слави изключително много държи на символите и ритуалите като метод за изграждане на имидж и сплотяване на колектива. Почти всички българи познават характерния знак, който той слага по дрехите си, в своето студио, по обложките на музикалните си албуми и навсякъде другаде, където се сети. Той обаче се появява много след знака на хъшовете.

Станете почитател на Класа