Нарастващата Луна ни зарежда с мощна енергия: какво да (не) правим до 18 декември

Нарастващата Луна ни зарежда с мощна енергия: какво да (не) правим до 18 декември
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    07.12.2021
  • Сподели:

Луната ще прекара дните преди пълнолунието в съзвездието Близнаци. Това време е идеално за енергични дейности, които изискват не толкова постоянство, колкото бърза реакция. Астролозите препоръчват да изберете решение на прости въпроси

 

Периодът, в който Луната започва да расте, е чудесно време за решаване на много проблеми, които изискват разход на енергия и сила.

 

http://epicenter.bg/images/news/42021/thumbs/main_1619500383.jpg

 

 Препоръките на астролозите за периода от 5 до 18 декември ще ви помогнат да определите плана на задачите и да ги изпълните навреме.

 

Нарастващата Луна е енергично време, когато успехът и просперитетът могат лесно да бъдат привлечени. 

 

Ето защо е добре да се запознаете с това какво може и какво не може да правите през първата половина на декември, за да намерите щастието и да не допускате грешки, които да ви отдалечат от поставените цели и задачи.

 

6 и 7 декември: Луна в Козирог

 

По време на престоя на Луната в Козирог организацията на различни събития напредва доста успепно. В тези дни можете също да ходите на планирани пътешествия или бизнес пътувания и да се учите от опита на менторите си. Струва си да се решат въпроси, свързани с финанси и непланирани разходи, за да се избегне изтичането на пари.

 

8 и 9 декември: Луна във Водолей

 

Луна във Водолей е времето за търговия и работа, свързана с умствен труд. Хубаво е в този период да се пишат дисертации, както и да се въвеждат новости в работата за улесняване на работния процес. Астролозите препоръчват да се откажете от повърхностната преценка и бързането, за да не привличате неприятности.

 

10 и 11 декември: Луна в Риби

 

Влиянието на нарастващата Луна в Риби засилва интуитивните способности, на които трябва да се вярва. Слушането на вътрешния глас е полезно при вземане на отговорни решения и справяне с трудни проблеми. В тези дни е невъзможно да се подредят нещата, ако проявявате егоизъм, за да не се развалят отношенията с колеги и близки хора.

 

12 и 13 декември: Луна в Овен

 

Енергията на Луната в Овен не е подходяща за решаване на важни въпроси. По-добре е да посветите тези дни на решаване на познати проблеми, пътуване и разходка на чист въздух. През такъв период трябва да се пазите от конфронтации и промени в настроението. Ще бъде по-лесно да се справите с емоциите чрез дихателни практики.

 

14, 15 и 16 декември: Луна в Телец

 

По време на растежа на Луната в Телец няма да е трудно да придобиете финансова независимост, да намерите полезни бизнес връзки и да разрешите работни въпроси. Астролозите препоръчват да откажете от припряността си и да не бързате със заключенията, ако ситуацията изглежда двусмислена. Обмислените независими решения ще ви доведат до успех.

 

17 и 18 декември: Луна в Близнаци

 

Луната ще прекара дните преди пълнолунието в съзвездието Близнаци. Това време е идеално за енергични дейности, които изискват не толкова постоянство, колкото бърза реакция. Астролозите препоръчват да изберете решение на прости въпроси, за да освободите време за по-сложни проблеми в бъдеще. През този период не трябва да се занимавате със сложни проекти, за да отстраните грешките.

 
 

 

Станете почитател на Класа