Меган облече пищна рокля с дълбоко деколте

Меган облече пищна рокля с дълбоко деколте
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    17.11.2021
  • Share:

Според етикета на Кралицата членовете на кралския двор трябва да следват стриктен дрескод, който вероятно също не е бил по вкуса на Маркъл. За събитието в Ню Йорк тя бе подбрала рокля с предизвикателно деколте на Каролина Ерера

Меган Маркъл остави почитателите си без дъх с последната си поява. Тя придружи принц Хари по време на гала концерта Salute To Freedom в музея Intrepid в Ню Йорк.

 

http://epicenter.bg/images/news/112021/pics/1636707710.png

 

Събитието се състоя в чест на военни ветерани, а в своята реч принц Хари заяви, че живее “американската си мечта”. Неговата съпруга е истинско доказателство затова. Много британци обвиниха Меган, че една от основните ѝ подбуди да напусне кралското семейство е желанието ѝ да натрупа собствено богатство и да си върне живота на холивудска звезда.

Според етикета на Кралицата членовете на кралския двор трябва да следват стриктен дрескод, който вероятно също не е бил по вкуса на Маркъл.

 

 

За събитието в Ню Йорк тя бе подбрала рокля с предизвикателно деколте на Каролина Ерера, която не би могла в никакъв случай до облече, ако беше останала във Великобритания. За да завърши тоалета си, Маркъл бе заложила на сатенени обувки на висок ток на Giuseppe Zanotti.

 

 

Принц Хари пък бе подбрал класически смокинг с папионка. Събитието се състоя само ден след като Меган се извини пред съда, че е забравила, че е брифирала свой служител, който е дал информация на авторите на книгата Finding Freedom. Тя е посветена на живота ѝ заедно с принц Хари във Великобритания.

 

 

До този момент херцогинята на Съсекс отричаше тя и съпругът ѝ да са сътрудничили за написването на мемоара. Сега обаче ѝ се наложи да се извини, че е “забравила”, че е дала насоки на своя приближен какво да говори, когато се срещне с авторите.

 

 

Станете почитател на Класа