Гуинет Полтроу произвежда топли секс играчки

Гуинет Полтроу произвежда топли секс играчки
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    18.10.2021
  • Share:

Гуинет Полтроу произвежда топли секс играчки. Известната актриса създала вибратор, който се затопля до телесна температура, за да имитира човешка близост.

 

 

 

От „Goop”, фирмата на актрисата, споделят:

 

„Искахме да създадем играчка, която да е достатъчно интелигентна, че да разбира нашата анатомия. Този вибратор се затопля леко над човешката телесна температура. Топлината също така води до отпускане на мускулите и до по-силна възбуда. По този начин използващият играчката има усещането, че има до себе си истински партньор”.

 

 

Силиконовата играчка е съоръжена с дисплей, който показва колко е заредена батерията, за да се избегне липсата на енергия в някой критичен момент, допълват от компанията на Полтроу.

 

В момента играчката се продава за 65 паунда.

 

 

 

Гуинет е омъжена за 50-годишния продуцент Брад Фалчук, като има две деца от първия си брак с британския певец и вокал на групата Coldplay – Крис Мартин (17-годишната Епъл и 15-годишния Моузес).

 

През последните години актрисата се превърна в бизнес дама, като нейната уелнес компания Goop, е доста успешна.

 

Наскоро Гуинет изпрати подаръчен комплект с марката Goop на 40-годишната Ким Кардашян, който включваше вибратор, секс гел и свещ за оргазъм. Етикетът на свещта гласеше „Това мирише на оргазма на Ким“.

Станете почитател на Класа