Лили Иванова пита на колко години е

Лили Иванова пита на колко години е
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    25.04.2021
  • Сподели:

Лили Иванова отпразнува днешния си рожден ден в страхотно настроение и заобиколена от приятели. Естрадната прима лично се похвали малко преди края на днешния празник като публикува снимки от празненството в официалните си профили в социалните мрежи, видя Lupa.bg. Тази година рождения ден на световноизвестната певица предшества с един ден имения й ден и затова Лили е седнала на трапезата късно вечерта като едновременно отбелязва рождения си ден и посреща и имения си ден на Цветница.

 

 

 

Лили Иванова за пореден път прояви тънко чувство за хумор и на вечния въпрос, който я преследва от десетилетия "На колко е години?", тя не даде отговор, а от своя страна сама се запита колко е възрастна. Шегата бе под формата на свещ, изобразяваща въпросителен знак върху ягодовата-еклерова торта във формата на сърце. Според официалните документи изпълнителката на "Детелини" е родена през 1939 г. и днес стана на 82 години. В свои интервюта Лили многократно се е самоиронизирала, че е над 100-годишна и вече не помни нищо.

 

 

 

От снимките не става ясно кого е поканила Лили Иванова, но пък е споделила, че се чувства фантастично. На масата, покрита с бяла покривка и аранжирана с любимите й бели цветя - рози, орхидеи, момина сълза, гладиоли, се вижда, че певицата е сама на масата и позира усмихната пред вкусната торта. На масата са подредени няколко комплекта прибори, които означава, че обичаната певица празнува в тесен кръг.

 

 

 

Самата Лили не изневери на стила си и навръх двата си лични празника бе облечена с ефектна бяла риза. Миналата година заради пандемията, извънредното положение и действащите строги мерки изпълнителката на "Камино" празнува сама и помоли да не й пращат цветя. Сега, след поставена ваксина певицата не се страхува да се среща с хора и се готви усилено за серия от концерти през есента и зимата. 

 

 

 

Естрадната прима получи хиляди виртуални честитки през днешния ден, както и стотици картички по пощата. Много почитатели й изпратиха цветя и подаръци, президентът Румен Радев и премиерът в оставка Бойко Борисов също я уважиха със специални послания и огромни букети.

 

 

 

 

 

 

Станете почитател на Класа