Тайнствен енергиен източник

Тайнствен енергиен източник
  • Публикация:  Classa.bg**
  • Дата:  
    08.01.2021
  • Сподели:

Преди половин месец жителите на някои сгради в Тел Авив са се сблъскали с проблем: бетонът на тротоара е започнал да се нагрява силно и да отделя пара, съобщават световните издания.

 

Проведените тестове са показаха температура от 60°C. Експертите така и не са успели да намерят източника, който загрява повърхността. Един жител е принудил комунални служби да разкопаят тротоара, за да се увери, че няма авария, свързана с електропровода. Неочаквано за всички от земята излязла пара, сякаш има гейзер.

 

Най-вероятно хората са изправени пред геоложки инцидент. Експертите не са открили опасни вещества и обекти, които застрашават целостта на сградите. В документите е включено понятието „енергия с неизвестен произход".

 

 

 

 

Земята се нагрява и до днес и изследванията продължават. Местните власти са евакуирали хората, за да продължат разследването. Всички опити за разкриване на истината обаче са завършили с неуспех, така че хората са призовани да се върнат по домовете си. Жителите, между другото, нямат намерение да се връщат, докато не разберат точната причина за аномалията. Районът все още е блокиран.

Станете почитател на Класа