Дневен хороскоп 9 септември

ОВЕН (21 март - 20 април)

Ще ви се струва, че не е достатъчна работата, на която отделяте цялото си време, за да покриете разходите си. В близко бъдеще ще ви помолят да направите нещо безплатно, за да помогнете на много хора. Очевидно в момента се притеснявате от проблема с финансите, но не може да откажете толкова важна молба. Вместо да се стремите бързо да си намерите нова работа, струва си да извървите дълъгия път към себе си и да откриете новите си интереси. Определете целта и приоритетите си.

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Днес няма да ви впечатляват умни думи, красиви образи или дребни дела. Ще сте в съзерцателно състояние на ума и ще се опитвате да си представите сегашното си поведение във философски контекст. Вашият специален дар днес е, способността ви да поддържате разумен поглед към събитията, мислейки само за за своите неща.

БЛИЗНАЦИИ (22 май - 21 Юни)

Създавате впечатление, сякаш държите всичко под контрол, имате време да направите всичко и да постигнете невероятен успех в бизнеса. Вашият опит обаче не е толкова лекомислен, колкото другите си мислят. Опитвате се да постигнете причудливите си желания за удоволствие, с цел набор от по-дълбоки нужди, които ви мотивират да търсите емоционална стабилност.

 РАК (22 юни - 23 юли)

Днес взаимоотношенията с близките, няма да са на най-доброто ниво. От една страна, сте привлечени от нещо което е важно за вас, а от друга, в мислите ви се прокрадва сянка на съмнение и вече не искате да се занимавате с това. За щастие, подобен тип мислене ще бъде от полза. Скоро ще разберете всичко и ще може, да коригирате ситуацията.

ЛЪВ (24 юли - 23 август)

Често пъти постигате успехи благодарение на способността да се разбирате с хората, да правите благоприятно впечатление за нови познати. Прощават ви грешки и глупости, но не злоупотребявате с това. Може да се споразумеете за дългосрочно сътрудничество и смяна на работата. Денят е подходящ и за решаване на финансови въпроси. Бизнес усетът ви ще бъде много силен, ще използвате правилно наличните пари и ще намерите начин да печелите повече.

ДЕВА (24-ти август - 23 септември)

Напоследък фантазирате твърде много и сякаш сте забравили за реалния свят. Въпреки това, вие прекрасно разбирате необходимостта да изпълнявате своите отговорности и за щастие скоро ще имате нови, по-интересни и важни проекти. Благодарение на вашата невероятна сила на волята, мечтите ще останат на заден план и ще се захванете за работа.

ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Днес ще ви се струва, че някаква тайна, която от дълго време пазите, вече не трябва да бъде скривана. Несъмнено някой ще ви се разсърди, ако предадете доверието, но вътрешният ви глас ви казва, че тази тайна трябва да бъде оповестена публично. За щастие имате силна воля да затворите устата си и да спазите обещанието.

СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Винаги обичате да участвате в социални събития и наистина не харесвате конфликтите, които често възникват на тях. Днес вашата задача е да избегнете подобни конфронтации и да попречите на приятелите ви да се карат за дреболии. В същото време се опитайте да запазите максимално спокойствие и да се справите със ситуацията с открито сърце.

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Днес ще имате късмет във всичко! Това, което трябва да направите, е да следвате сърцето си, без да забравяте за здравия разум. По пътя ви могат да възникнат непредвидени трудности, но вие ще се справите с всичко и ще намерите изход от всяка неприятна ситуация.

КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Днес ще успеете да избегнете грешките и да вземете правилните решения. Има шанс да се изкачите по кариерната стълбица, но трябва да имате предвид, че на новата позиция, ще трябва да преодолявате много трудности. Конфликти с близките няма да има, но трудно ще може да постигнете пълно взаимно разбирателство. Прекалено сте заети със себе си и интересите си и понякога не разбирате, какво очакват другите от вас.

 ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Без значение в колко разговора участвате днес, истинското действие ще се проведе в съзнанието ви. Независимо от това, което ви привлича в реалния свят - драматични отношения, важни обстоятелства или социални задължения - не позволявайте това да ви отвлече от личното ви израстване. Бъдете търпеливи и фокусирани върху пътя, които в близко бъдеще ви очаква.

РИБИ (20 февруари - 20 март)

Внасяте магия и любов във всяка връзка! Парадоксално е, но днес без значение с кого ще се срещнете, лесно може да забравите за собствените си дела и да направите нещо специално, което може да повлияе на живота на човека. Не се замисляйте въобще, как винаги при вас това се получава.

Станете почитател на Класа