Дневен хороскоп 14 април

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Не бъдете упорити, там където е уместно да покажете лоялност и гъвкавост. Ако днес, откажете да сключите изгоден договор, ще съжалявате за в бъдеще. С цел да намалите излишните килограми, е необходимо заедно с диетолог да разработите диета. Вечерта са възможни промени в кръвното налягане и настинки.

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май )

Днес, може с минимум сили и време да решите всички ежедневни проблеми. Основното нещо е, да не разчитате на подкрепата на непознати лица, а на хора, които познавате от дълго време. Във финансовите дела, ви очаква забележителен успех. Особено, ако ви върнат стар дълг и ви предложат взаимно изгодно сътрудничество.

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Бъдете внимателни по време на пътуване, до друго населено място. Ако днес, сте бдителни, при работата с документи, личния бизнес ще ви донесе успех. В думите трябва да бъдете по-конкретни, но в поведението - по-активни. Това се отнася най-вече за личния ви живот, за който често забравяте, в потока на важните неща.

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Днес трябва да се заемете, с битовите и финансовите си проблеми. Ако си направите бюджет за месеца, криза не ви заплашва. Необвързаните, ще срещнат някого, с когото ще им бъде интересно да говорят по различни теми. Ако дълго сте търсили този човек, направете всичко възможно, да съхраните връзката.

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Очаква ви напрегнат ден, но ползите от него, ще бъдат много. Особено, ако не пропуснете момента, да завържете бизнес запознанства. През деня може да получите важни новини, свързани с професионални въпроси. Разбирателството с любимия човек, ще ви направи оптимистични и радостни. Съществува риск от нервност и травми.

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Необходимо е, да се занимавате с умствен, а не с физически труд. Както ползата, така и радостта ви, ще бъде по-голяма. Напрежението с роднини, ще утихне така че смело планирайте пътувания и пазаруване. До вечерта, ще почувствате умора, затова добре си починете. Зад волана на автомобила, бъдете изключително внимателни.

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Не бързайте с работата, която сте планирали още миналата седмица. Всички ваши усилия, ще ви се отплатят стократно по-важното е, да бъдете отговорни и внимателни. Ситуацията във финансовия сектор, не само ще се укрепи, но също така и ще се стабилизира. Вечерта ви очакват домакински и битови проблеми, затова отложете романтичните срещи.

СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Очакват ви малки разправии с близките. Само не се самообвинявайте за всичко, което се случва. Опитайте се да намерите компромис и отстъпвайте, ако става дума за финансови дела. Острите ъгли заобикаляйте отстрани, но за здравето си, следете внимателно. Не отменяйте планирано посещение при лекар.

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Днес следвайте строго диетата си, особено ако имате хронични заболявания на стомаха. Високата ефективност в работата, ще ви позволи да повишите доходите си. Талантите ви, ще бъдат забелязани веднага, ако не ги скриете под твърдата си броня. В любовта, отчаяно ще се борите за любимия човек.

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Обемът на работата ви, ще расте в прогресия. Но, ако сте планирали да свършите нещо по дома, по-добре си вземете отпуск. Благополучно, ще се развиват събития, свързани с празник в семейството. Трябва да се погрижите за подаръците и пътуване извън града. Почивка сред природата с близките, ще ви зареди с енергия за цялата седмица.

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Бъдете максимално практични, така че да получите в награда, не само пари, но също така и похвали от колегите. Шефът, може да ви даде важна задача, така че се опитвайте до края на деня да се справите. Един добър ден за работа с документи и срещи с нови хора. Вечерта може да отидете на гости при приятели.

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Днес ще направите няколко опита, да стабилизирате финансовото си положение. Но нищо няма да стане без подкрепата на близки приятели. Благоприятен ден за продажба на имот и закупуване на жилище. Ако не пропуснете шанс за запознанство, скоро може да създадете силно и здраво семейство. Най-важното е, бъдете активни и настоятелни.

Станете почитател на Класа