Дневен хороскоп 22 септември

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Днес може да попаднете под влиянието на абсолютно непознат човек и да поверите съдбата си в ръцете му. Защо трябва да споделяте това, което носите с вас от много години? В работата, нямате равни, но дългоочакваният подем в кариерата, уви, не се случва. Няма да е излишно, да учите, подобрите уменията си и да изберете друга професия.

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май ) 

Днес мислете повече за себе си, работата и личния си живот, отколкото да обръщате внимание на недостойни хора. Благоприятно ще се развиват, консултации с юристи и процедури за укрепване на здравето. От алкохола, по-добре се откажете, особено ако имате стомашни проблеми.

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Унищожете стария ред на нещата, за да проправите пътя за нови победи. Дори за установените ви принципи, е време за промяна, те ви пречат да постигнете успех. И в любовните отношения също. Талантливите и амбициозни от вас, могат да започнат собствен бизнес. Ще се окаже, че имате толкова много почитатели, за които не сте предполагали.

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Очакват ви срещи с дългогодишни приятели, забавления и пътувания. Време е да започнете нещо интересно и обещаващо. Денят е особено подходящ, за реализация на ярките ви идеи. От любовните интриги е по-добре да откажете, така че, след това да не се оплаквате от съдбата.

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Ще разкриете в себе си таланти, за които по-рано не съм предполагали. Сега, ще може спокойно да се захванете с реализирането на блестящите си планове. Ако по-рано сами не сте си позволявали това, сега е възможно и необходимо. Основното нещо е, да сте много внимателни. Конкуренти и завистливи хора, има навсякъде.

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Препоръчва се, да обърнете внимание на ситуацията у дома. Ако всички са дружелюбни и приятелски настроени, тогава сте на прав път. Е, също и на две стъпки от победата над рутината и липсата на пари. Днес може да направите това, за което мечтаете много отдавна. Искате да си купите нов дом или кола? Сега може без съмнение да харчите толкова, колкото искате.

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Очакват ви най-различни контакти, както в бизнес, така и в романтичен план. Основното е, да не смесвате истинските приятели с тези, с които е необходимо да работите в един екип. Финансовата сфера, ще ви носи много радост. Ще може да си купите всичко което искате и да спестите част от парите за почивка. Ако това време не е далеч, погрижете се за резервация.

 СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Днес, не ви очаква скучен ден, ще трябва да шофирате или да говорите без спир. Само, не пропускайте обяда. В противен случай, гастрита, ще напомни за себе си. Проблемите с финансите ще решите толкова бързо, че до вечерта личната ви сметка ще бъде попълнена. Може приятел да ви върне дълг, а любимия да ви даде подарък.

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Днес ви очакват доста разходи. Някои от тях ще бъдат свързани с дългове, други с битови проблеми, а трети с плащане на сметки. Добре е, че имате отделени пари, в противен случай може да останете абсолютно без нищо. В любовта, има шанс да се запознаете със симпатичен човек, но само ако поемете инициативата в свои ръце.

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Пазете се от физическо натоварване. Ако надцените способностите си в спорта или докато работите в градината, то определено ще стигнете до болница. От финансовите проблеми, ще ви отърве богат приятел. Вместо да се жалвате от съдбата, намерете си допълнителна работа. Между другото, огледайте се в интернет.

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Личният живот, ще ви тревожи много повече отколкото бизнес задачите. Всичките ви мисли, ще се въртят около това как да поправите взаимоотношенията с любимия човек. Днес, е по-добре да изключите активния спорт и физическата работа. Ако се появи малка сума пари, изхарчете я за себе си.

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Днес, се препоръчва да сте много внимателни и това се отнася до всичко, което решите да направите. Дори да решите да местите мебели или да храните животни в зоологическата градина, бъдете предпазливи. От каране на велосипед или скутер и особено от пътуване на дълги разстояния, най-добре се откажете.

Станете почитател на Класа