Алана Кампос: Зайчето с безброй изпълнени мечти

Алана Кампос е родена през 1990 година в Бразилия и в момента е един от най-известните модели в Америка.

27-годишната южноамериканка е снимала за най-известните мъжки списания, сред които Playboy и Sports Illustrated, като е избрана и за момиче на месец септември през 2012-а.

 

 

Не всичко обаче започва толкова бляскаво. Като малка, Алана мечтае да бъде просто стюардеса и въобще не подозира за славата, която я залива в момента.

 

 

Като всеки бразилец, и тя е луда по футбола и за кратко работи като рекламно лице към местния Авай. Впоследствие заминава за САЩ, където звездата й наистина изгрява.

 

 

Фенка е на Ливърпул и в частност на Стивън Джерард и неведнъж е наблюдавала бившия капитан на „червените“ в действие на живо, докато англичанинът риташе по американските терени в края на кариерата си.

 

 

Освен модни фотосесии, Алана работи и като ринг момиче в бокса и в UFC, като бе част от Мача на века между Флойд Мейуедър и Мани Пакиао през 2015-а.

 

 

За съжаление на мъжката част от феновете й, Кампос е заета, но в едно интервю за Maxim през 2015-а признава, че се чувства най-секси, когато е у дома единствено в компанията на приятеля си и облечена единствено в негова риза.

 

 

Както и че сексуалната й мечта е тройка с още едно момиче.

 

 

През миналата година Алана бе сериозно уплашена от американско телевизионно предаване по случай Националния ден на горилата, когато мъж в костюм на горила изплаши сериозно нея и нейна колежка по време на фалшива фотосесия.

 

 

Наистина, модната индустрия и рингът загубиха много, когато Алана реши да смени работата си.

 

 

Ние пък може да си припомним някои от най-добрите й моменти около ринга и в кариерата й като модел.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Станете почитател на Класа