Дневен хороскоп 13 декември

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Не си струва твърде шумно, да изразявате своето мнение за някой от колегите си. Тази позиция, ще ви постави в неизгодно положение и шефовете ви, може да се замислят за бъдещата ви работа във фирмата. Възможни са трудности, при получаване на пари. За да стабилизирате финансовото си положение, ще ви трябват връзки или заеми.

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май ) 

Днес не е необходимо, да заемате водеща позиция в работата си. Проявете тактичност и изградете стратегия преди да действате или да кажете нещо. Финансите ви, ще изискват строга икономия, а в любовта, напротив, щедрост. Романтика и страст в живота ви, ще има много, само трябва да отворите сърцето си към избраника.

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Добре е, да се проявите в област, свързана с творчество или изкуство. Ако сте активни и не се отклонявате от пътя, до края на месеца ще постигнете голям успех. Вечерта може да бъдете поканени на ресторант или на празничното събитие със стари приятели. Не се отказвайте, отпуснете се, забавлявайте се и забравете проблемите.

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Голям скок в кариерата и големите печалби, не се очакват днес. Но едва ли, ще се разстроите много заради това. Сутринта, ще сте настроени на романтична вълна и ще решите най-накрая да направите предложение на вашия любим. Вечерта е подходяща за занимания с хобито, общуване с децата и отдих.

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Ако отношенията ви с любимия се изострят още в ранните сутрешни часове, не е необходимо цял ден да се обвинявате за лошото поведение. По-добре спокойно обмислете нещата или обсъдете ситуацията с любимия човек. От гледна точка на здравето, е добре да си направите профилактичен преглед. Особено, ако отдавна ви мъчат неприятни симптоми.

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Ако имате бизнес пътуване днес, то ще премине успешно. Денят е подходящ също, за занимания с философия, религиозни учения и политически въпроси. Ако получите предложение за чуждестранно партньорство, трябва внимателно да обмислите всичко и да се съгласявате, само ако приемат вашите условия.

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Възможни са драматични промени в личния ви живот. Може би, възобновяване на предишни любовни взаимоотношения или ново познанство. Въпросите, свързани с преместване, наследството и финансови сделки е по-добре да отложите. Творческият ви потенциал сега, ще е голям, така че не пропускайте възможността да го приложите.

 СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Цялостната ситуация в работата ви, ще е доста напрегната. Конкуренцията, ще придобие нови измерения, така че, не трябва да се разсейвате за дребни неща. Възможни са конфликти в семейството, което може да избегнете само чрез отстъпчивост и сдържаност. Вечерта, може да приемате гости.

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

В този ден, може да имате успех в самостоятелните занимния и инвестициите. Колкото повече давате, толкова повече ще получавате! Ако спазите този принцип, ви очакват големи печалби. По отношение на здравето, проблеми може да имате с червата и кръвоносните съдове. Не се занимавайте с лечение с народни методи.

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Днес трябва да укрепите самочувствието си. Ако в любовта нямате късмет, то е само по ваша вина. До вечерта ви предстои, да се занимавате с монотонен физически труд. Той, ще е този, който, ще ви помагне да укрепите финансовото си състояние и да придобиете оптимизъм. Вечерта посветете на комуникация с възрастни роднини.

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Възможно е, да се сблъскате с неразрешим проблем, в работата си. Потърсете съвет от шефовете си, ако не знаете какво да правите и какво да кажете на колегите. Денят е добър за семеен празник или разходка сред природата. Ако започнете да закалявате тялото си, няма да се боите от никакви болести.

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

За да различите кратковременният флирт от сериозните чувства, трябва да се доверите на интуицията си. Съветите на приятелите, ще бъдат неефективни, още повече, че много от тях ви завиждат. Възможно е днес, да придобиете нещо голямо и полезно за дома, което ще зарадва хората, които обичате. Ако пътувате е възможно запознанство с интересен човек.

Станете почитател на Класа