Дневен хороскоп 16 ноември

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Първите лъчи на слънцето днес, ще ви дадат прекрасно настроение. Можете дори да погледнете на много от проблемите си по-оптимистично. Отлично, ще се развиват срещи и преговори, през първата половина на деня. Вечерта не е препоръчително, да се разхождате сами.

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май ) 

Днес обкръжаващите, ще ви разбират с половин уста, което ще ви зарадва и вдъхнови за героични подвизи. Може дори да решите да поемете основната част от сложна, но интересна работа. Препоръчва се да бъдете бдителни по пътя, както и да не игнорирате симптомите на простуда. Погрижете се за себе си и близките си хора!

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Ще трябва да впрегнете цялата си воля, за да успеете със скучната работа. Но да спорите с шефа си няма смисъл. Във връзката с любимия си, се опитайте да постигнете компромис или ще се разминете в различни посоки. По често излизайте на чист въздух, за да подобрите здравето си.

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Ако сте се скарали с близък приятел, не се колебайте и първи направете стъпка към сдобряване. Всичко, което са ви казали един за друг, най-вероятно, е крещяща лъжа. Финансовите ви дела, ще се нуждаят не само от постоянство, но и от познания по математика. За да спестите пари, си правете бюджет за месеца.

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Не е необходимо сами да влизате в неприятности. Всяка дребна разправия. ще доведе до истински скандал, с всички последици от това. Вечерта може да получите предложение от човек, към който изпитвате страстни чувства. Да кажете "не", винаги има време, така че най-добре обмислете добре нещата. Възможно е, това да е любов...

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Очаква ви, един обикновен ден, в който няма да има нищо необичайно за вас. Съвета е да приемате, всякаква работа, така че по някакъв начин да разрешите финансовата си ситуация. Не трябва да прекъсвате контакт с хора, в които сте се разочаровали. Наблюдавайте развитието на събитията от страни и не бързайте с изводите.

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Добър ден, за тези които са решили да посетят салон за красота и да пазаруват. Ще се чувствате уверени, когато в сметката ви, има прилична сума пари. Важно е, да не сте твърде разточителни и да купувате всички стоки с отстъпки или намаления. В отношенията ви с любимия, е възможно студенина и отчуждение.

 СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Денят ви обещава прекрасно настроение, което ще допринесе за нов роман. Вие не само ще бъдете доволни, но ще летите в облаците от щастие. Избягвайте участие в големи събития, също така се пазете от конфликти на обществени места. Трябва повече да обърнете внимание на интуицията си - тя няма да ви разочарова.

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Доверие и откритост - това е, което се изисква днес, за да усилите връзката си с избраника. Добре ще премине пътуване извън града и ваканция с приятели сред природата. Трябва, да внимавате по време на шофиране. Възможни са непредвидими ситуации, които да доведат до проблеми с правоохранителните органи.

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Добър ден за тези който са решили да се занимават с духовни практики, релаксация и почивка от работата. Всичко ще върви дори по-добре, отколкото сте очаквали. Възможна е голяма печалба от личния бизнес. Компромисни решения и такт, ще ви трябват, ако имате работа с роднини.

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Не пренебрегвайте съветите на по-възрастните и опитни хора от вас. Без значение в работата или в семейството. Поставете ред в собственият си ум и не се притеснявайте с подозрения и ревност към избраника си. Ако сте планирали дълъг път, трябва да се подготвите за това внимателно.

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Трябва да се изправите и да се борите срещу лошите си навици. Отидете на фитнес и изработете индивидуална програма за обучение с инструктор. Интуицията ще ви помогне, да избегнете неприятни истории, свързани с любимия човек. Ако не сте фокусирани върху здрава и стабилна връзка, не лъжете партньора си.

Станете почитател на Класа