Мачо глези най-красивата пловдивчанка

Професионален фитнес инструктор глези най-красивата пловдивчанка за тази година. Мис Пловдив Габриела Топалова и останалите 19 дългокраки хубавици, които ще се борят за короната Мис България 2017, вече са в трескава подготовка за дългоочакваната вечер. За момичетата е предвидена богата програма, пише "Марица".

 

 

Посещение на фитнес и тренировки, вечеря в ресторант и специално представяне в столичен бар са част от предварителни изненади за участничките.

 

Мис Пловдив 2017 – Габриела Топалова между филологията и подиума (ВИДЕО и СНИМКИ)

 

Големият финал за избор на тридесетата най-красива българка ще е тази събота от 19.30 часа в София. Феновете на Габриела Топалова са категорични, че нашето момиче има реални шансове да спечели короната.

 

21-годишна брюнетка стана Мис Пловдив СНИМКИ

 

"Габи, невероятна си! Ти си истинска кралица на красотата", гласят част от коментарите в социалната мрежа. Топалова е завършила ФЕГ „Антоан дьо Сент Екзюпери", а в момента привършва и висшето си образование в класическата за Пловдивския университет специалност българска филология.

 

Паралелно с филологията 21-годишната брюнетка се занимава и с мода. Тя е модел на Visage и има зад гърба се сериозен опит на модния подиум. Друга претендентка от региона е Мис Велинград Сибила Бочева.

Станете почитател на Класа