Дневен хороскоп -12 декември

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Думи изречени от съпруг, близък или колега, могат да противоречат на всичко, което те са казали преди. Възможно е да има неочаквани събития, които да ви принудят да направите избор, между разваляне на скорошна обещаваща сделка или опит да я промените, като я оптимизирате или приложите нови правила.

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май ) 

През целия ден, може да получавате неочаквани новини, което да обърка или промени сегашните ви планове. Резултатът от работата, която ентусиазирано сте вършили през последните дни. може да се окаже съвсем различен от това, което сте очаквали или надявали. Това може да ви разстрои.

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Спокойното взаимодействие с вашите близки, ще бъде най-добрият начин да прекарате свободното си време и правилно да се отпуснете. Ще се чувствате чудесно, ако поканите гости или прекарате времето по ваше усмотрение. Големите и шумни партита, не са желани в момента.

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Може да има някои неочаквани и вълнуващи събития, в дома ви. Разговор с вашите родители, или членове на семейството, може да вземе изненадващ обрат. Ако сте родени в средата на юли, ще бъдете по-нервни по отношение на промените или сигурността на вашата позиция.

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Денят, ще носи неочаквани новина. Може да чуете нещо от вашия партньор, съсед, роднина, клиент, учител, посредник. Средствата за масова информация, също има голяма вероятност, да се превърнат в източник на интересни новини.

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Ще ви бъде от полза, ако анализирате и преоцените финансовата си политика. Вашето мнение относно доходи, източници на материално благосъстояние и типичните разходи, са по-скоро уникални и нищо няма да ви спре, по пътя към целите ви.

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Днес нуждата ви от общуване, ще е много висока и ще става все по-силна в течение на деня. Въпреки това, прекия контакт с външния свят, може да бъде проблематичен. Причината за това, няма да са някакви препятствия, а по-скоро това, че повечето хора предпочитат да останат в рамките на своята черупка.

 СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Днес е разумно, да се откажете от агресивната тактика и да изберете самотата. Размишленията ви около последните събития, могат да бъдат придружени от различни емоции, които не винаги е лесно да се контролират. В резултат на това, ще направите интересни и доста неочаквани заключения, които по-добре да запазите за себе си за сега.

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Днес може да анализирате резултатите от началните стъпки, които сте предприели за вашето бъдеще. Настроението и емоционалното ви състояние, ще имат огромно влияние върху начина ви на мислене. Думите и чувствата на другите , също могат да ви оказват въздействие.

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Днес е препоръчително, да направите кратка почивка в пътя си към желаната цел. Паузата ще ви помогне , да погледнете назад и да направите преоценка на събитията, особено ако първите ви опити към успеха, са се провалили.

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Интуицията, логиката и волята ви, ще става все по-силни. Може да имате свой собствен уникален поглед върху събитията от последните няколко седмици, но като цяло ще бъдете доволни от това как стоят нещата. Това е добро време за взаимодействие с хора от далеч и за изучаване на нетрадиционни учения.

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Ако сте в трудна и потенциално опасна ситуация, не вдигайте много шум. Вместо това, се опитайте да мислите над това, което се случва с вас или около вас. Не се страхувайте от неортодоксални възгледи и нестандартни решения. Денят, не е благоприятен за действия, но ви позволява да имате собствено мнение.

Станете почитател на Класа