Дневен хороскоп -6 декември

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Часовете сутрин и следобед, са подходящи за усамотяване у дома. Това е добро време за медитация, самоанализ, почивка, творческо търсене и слушане на музика. Ако сте родени в средата на април, може да бъдете малко по-нервни и сантиментални.

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май ) 

Опитайте се да не планирате, важни срещи през деня. Коригирайте строгата си програма. По-добре е да си взаимодействате с другите, без предварителни уговорки. Една разходка на чист въздух, ще ви подейства добре. Възможно е, да имате непланирано пътуване или неочаквана среща.

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Денят не обещава, достигане до впечатляващи резултати. По-добре е, да се въздържате от важни инициативи. Може да следвате вашите вътрешни импулси и да отказвате да спазвате определени правила, до вечерта. Вашите надежди, за промяна в отношенията с близките ви, най-вероятно, ще останат само мечта.

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

През целия ден, ще се наслаждавате на взаимодействие с близките си хора и с такива с които имате сходни възгледи и идеи. Идеологическите или морални спорове, няма да се превърнат в конфликт, но ще осигурят много храна за ума и въображението ви.

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Днес, плановете ви, ще бъдат несигурни. Мнението на другите, взаимодействието с хора от далеч, философските концепции, мистериите и загадките могат да привличат интереса ви, повече, отколкото практическите проблеми. Трябва да приемете тази слабост, в края на краищата, нещата ще се нормализират до края на деня.

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

През деня, интересите на вашите колеги и собствените ви предпочитания, ще бъдат еднакво важни за вас. Възможно е да имате неочаквана среща с ваш приятел. Може да се окажете в среда, която е духовно или интелектуално близка до вас.

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Непоследователността и липсата на фокус, няма да ви позволят да постигнете добри резултати в работата си. Въпреки това, творческите, социалните, психологическите дейности, както и такива с духовен характер, ще бъдат изключение.

 СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Днешния ден, ще създава усещане за несигурност. През това време, може да проявите по-голям интерес към социалните процеси, събития от световен мащаб, религията и морала, както и към изкуствата и социалните науки, като психология и социология. Може да бъдете настроени романтично, но най-вероятно няма да направите нищо, за да стигнете по-близо до вашата мечта.

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Днес, ще бъдете достатъчно свободни, за да не обръщате внимание на многобройните си отговорности. Не трябва да очаквате някакви сериозни отрицателни последици или неочаквани обрати на събитията. Въпреки това, не се изненадвайте, ако нямате възможност напълно да се отпуснете и почувствате сигурни.

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

През целия ден мекото отношение към партньора, ще бъде най-добрата тактика. Бъдете мили и търпеливи и се опитайте да намерите компромис в рамките на важните въпроси или просто забравете за последните словесни битки. Ако сте родени в средата на януари, такъв подход ще съхрани нервите ви и ще ви предпази от неразумни инициативи.

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

През целия ден, ще се занимавате с обичайните си задължения. Не се изненадвайте, ако забележите, че другите около вас, са малко по- отпуснати и разсеяни. Не разчитайте на изключително старание от вашите колеги. Те, подобно на вас, може да работят доста вяло.

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Всяко събитие от романтичен, авантюристичен или творчески характер, трябва да бъде отложено до късно вечерта. Преди обед, е добре да си починете , а следобед - никой няма да ви пречи. Когато става дума за отношенията ви с близките хора, е по-добре да се въздържате от предприемането на активни действия.

Станете почитател на Класа