Дневен хороскоп - 10 октомври

 

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Енергичния, активния начин на живот и намиране на себе си в критична ситуация, може да ви се отрази добре, ако това е само елемент от вашата работа, игра, почивка, творчество или личен живот. Ако рисковете от проблемите са твърде високи, може да се сринете под напрежението.

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май ) 

Опитайте се, да не дразните партньорите или близките си хора. Може да бъдете, доста нервни днес. Хората с който, ще се сблъскате, през деня, ще бъдат активни, настойчиви, креативни и чувствително горди. Пламъците на конфликта, може да започнат да бушуват, под натиска на инерцията.

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Пътуването днес, може да се окаже по-трудно, отколкото сте си мислели. Въздържайте се от започване на шофьорски курсове и услуги на автосервизи, освен ако не е абсолютно необходимо. Бъдете по-внимателни, когато се обръщате за помощ към някой, за набавяне на информация.

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Денят е благоприятна за физическа активност и спорт. Ако нямате никакви здравословни проблеми, ще бъдете в състояние да си позволите по-дълъг процес на трудова-интензивност, изтощителни физически упражнения или всепоглъщащ творчески процес.

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Денят, не е благоприятен за покупки на мебели и уреди. Не се препоръчва, също да започвате строителството или големи ремонти. Рискът да се сблъскате с битови проблеми, ще е висок. Възможно е да има технически проблеми с оборудването, неизправност на ел.уреди, както и компютърни повреди.

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Когато сте на кратки пътувания, на улицата или по време на разходка, трябва да бъдете крайно внимателни и изключително предпазливи. Умът ви може да бъде малко по-бавен днес, което ще доведе до разсеяност и лоши и забавени реакции.

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Вероятността за загуба на имущество и финансови проблеми, ще бъде по-висока днес. Не само вие, но децата ви, близките и родителите ви, могат да бъдат цели на агресия. Постигането на целите ви днес, ще бъде малко по-сложно или ще изисква много усилия.

 СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Вероятността от наранявания и аварии се увеличава. Те могат да бъдат причинени, на първо място, от собствените ви действия. Такива качества като гняв, агресивност, раздразнителност, неопитност, упоритост, инерция и безгрижие, ще са плодотворна почва за различни проблеми.

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Гнева може да замъгли съзнанието ви, когато най-малко очаквате. Мерките за безопасност няма да са лоша идея в процеса на интензивна работа, разговори или взаимодействие с опоненти / съперници. Ще бъде разумно, също да бъдете по-внимателни в ежедневието си, по време на път или в интимните си отношения.

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Днес е ден за рискови предприятия. Ваш приятел, дете или партньор може да ви накара да участвате в някои забавни, но опасни начинания. Вашите приятели и близки, може твърде активно, да ви предлагат своята помощ, съвети и творчески идеи.

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Днес , ще ви бъде трудно да получите пълно одобрение за вашите лични инициативи от другите хора. Вашите партньори, шефове или спътник в живота, ще са твърде горди, за да ви позволят, да правите нещата по свой начин или така както искате.

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Не бързайте да наемате хора от далеч, като и да правите безразсъдни споразумения с чуждестранни партньори или да започвате международни проекти. През това време, дипломатичното изкуство, практически, ще е безполезно и може да причини комуникационни трудности.

Станете почитател на Класа