Дневен хороскоп - 20 юли

ОВЕН 21.03 - 20.04

Дневна фраза: "ПРИЕМАМ СЕ НЕОТСТЪПНО!" Повечето от вас, предрешено са обградени с крепостни стени и не позволяват на другите да се доближат. Днешната изолираност няма да ви помогне, ако не решите да споделите за неувереността си и препятствията, които са неотлъчна дуалистичност? Денят ви е добронамерен и силен на слънчева енергия! Бъдете лъчезарни, защото с близка подкрепа подреждате пъзела и създавате топли чувства. Вечерта е вълнуваща, с любовни трепети и преживявания! Съвет: Опитайте да сте последователни и изворно защитаващи принципите си!

 

ТЕЛЕЦ 21.04 - 21.05

Дневна фраза: "ЧУВСТВАМ СИГУРНОСТ В ПОСТЪПКИТЕ СИ!" Подкрепят ви хора, от които зависи решаването на належащите ви проблеми, и те неочаквано ще направят много за вас - но, дали сте склонни за оценка?! Това дарява стабилност и известна сигурност, което от своя страна ще разгърне творческия ви потенциал. Отдайте се на замисленото с цялата си душа и го вложете към чувствената си природа! Оригинални идеи ще стимулират дарбите ви, предимно професионално! Внимавайте, флиртовете няма да са ви чужди! Съвет: Не са нужни уверителни оправдания там, където не ви ги изискват?!

 

БЛИЗНАЦИ 22.05 - 21.06
Дневна фраза: "НАМИРАМ ПОДХОДЯЩАТА ПОДКРЕПА!" Има нещо, което мира не ви дава в работата?! В домашните си ангажименти знаете какво и как да го направите, но се чувствате безсилни. Душевността ви е накърнена от прекалена обнадежденост, отправена към заобикалящата ви сфера. Дайте си време за почивка днес, усмихнете се и бъдете благодарни на живота! От позитивната ви настройка зависи едно съблазнително, вълнуващо приключение през вечерта! Съвет: Вярата в себе си е пътят!

 

РАК 22.06 - 23.07

Дневна фраза: "СТРЕМИТЕЛНО ОБИЧАМ ЖИВОТА!" За много от вас, изгряват моменти с неподозирани възможности?! Дори тривиалните ви проблеми изглеждат симпатични и лесно преодолими! Можете да се настроите за радостни усещания, а някои от тях ще са резултат от приятна комуникация с половинката и много ползотворен ефект. Изглаждате стари трудности, посредством новина за добри финансови постъпления! Напрежението ще разтоварите с изобилие от весели емоции и влюбено настроение! Съвет: Следвайте себе си, защото останалото е нужно време, за да го проверите?!

 

ЛЪВ 23.07 – 23.08

Дневна фраза: "НАСЪРЧИТЕЛНО РЕШАВАМ НЕЩАТА С МОТИВАЦИЯ ЗА ПОЗИТИВЕН ПОДХОД!" Повечето от вас са осуетени от изтънения бюджет и днес са склонни към лека депресия?! Овладейте емоциите си в работата, а дори и с приятни разговори - споделете с верните си приятели за трудностите. Достигнали сте важен момент за проверка на помощта им. Всичко ще е наред, стига да не се оплетете в ненужни излияния или сами да предизвикате конфликти! Имате подкрепа и късмет към успеха! Дарете любовта с уверителни слова! Съвет: Насърчителните ви дела са само увереността, че можете да успеете?

 

ДЕВА 24.08 – 23.09

Дневна фраза: "ОПИТВАМ СЕ ТОЛЕРАНТНО ДА КОНТРОЛИРАМ СИТУАЦИИТЕ!" Ангажиментите ви зависят от настроението и важните обстоятелства! Попаднали сте в ситуация, изчакваща ясен отговор от страна на любим човек?! Чрез размислите си и дадената равносметка, ще намерите ключа към изпълнения на желанията си. Доверете се на чувството за реалност, защото не сте склонни да търпите някои неща в любовта! Покрай един любим човек, може да изпуснете друг важен в живота ви? Изберете градивен диалог и помислете за аналогия на стабилност! Съвет: Доверете се на изпитаните методи?

 

ВЕЗНИ 24.09 - 23.10

Дневна фраза: "ИНТУИЦИЯТА МИ Е ВОДЕЩА И С ЛЮБОВ ВЪРВЯ НАПРЕД!" Някои от предстоящите служебни ангажименти ще претърпят трансформация и ще ви е нужна защита, от страна на професионализъм и интереси?! Погледнете на нещата от жизнерадостната страна! Създайте си позитивен релакс чрез любимо хоби. Днес за определени - приятна изненада от скъп приятел ще им повдигне настроението и самочувствието. Очертава се пътуване, съчетано с бизнес-предложение, с възможност в чужбина. Насладете се на емоции! Съвет: Следвайте себе си, не се водете от спонтанни предложения!

 

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Дневна фраза: "ПРИЕМАМ СЪОТВЕТСТВАЩИТЕ ПОУКИ С ВЪЗМОЖНОСТИТЕ!" Притеснени сте за битови проблеми и в настоящем се налага да сте съпричастни в дома с помощни действия?! Обърнете внимание на работна перспектива, дочута от приятелско обкръжение. Не пренебрегвайте шопинг моментите в приятна компания, без особено да се задълбочавате в пазаруването, ще има и оттук какво да научите! За повечето от вас, дългата и поизхабена напоследък връзка, се нуждае от ударна доза любов, бъдете инициатори и постъпете с толеранс! Съвет: Работата ви е по-важна от обстоятелствата на недоразумения - тях адаптивно ги овладявате?!

 

СТРЕЛЕЦ 23.11- 21.12

Дневна фраза: "ИЗБИРАМ ДА СЕ ОТНЕСА СЕ С БЛАГОДАРНОСТ КЪМ ВСИЧКО!" С каквото и да се захванете, стига да сте решителни и смели, ще се уверите как нещата се случват с лекота? Радвайте се на един безоблачен ден! Предложение на нещо увлекателно и интересно, което съчетава полезното с приятното. Възможни са развлекателни планове с близки приятели, където подкрепени и оградени с нови сили, вие съзирате новина за лична ескалация. Не бъдете мнителни, а добри и съобразителни с околните! Съвет: Някои финансови дела са едно подсещане за стремителността ви!

 

КОЗИРОГ 22.12 - 20.01

Дневна фраза: "МОЯТ НАЧИН Е ДА МИСЛЯ И ДЕЙСТВАМ ГРАДИВНО!" Гледайте да посвършите по-обемистата част от задължителните си задачи и не обръщайте внимание на подстрекателните емоции. На много от вас, стимулите не са достатъчни за релакс и приключения?! Опитайте се да овладеете раздразнителността, като съобразително контролирате нервната си система! Действаща ситуация ще ви поощри и благоприятства намеренията, но се съобразете с отсрещните изисквания? За повечето им предстои задушевна вечер и любов! Съвет: Дистанцирайте се от всички обсебващи моменти на околна претенция?!

 

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02

Дневна фраза: "УВАЖАВАМ ПРИНЦИПИТЕ СИ И ЗАСЛУЖАВАМ НА- ДОБРОТО!" Мисловно оформяте работните си намерения, които са в съзидателни позиции и само подбора на приоритети не е достатъчен, а нека по-скоро да е с акцент за верни хора?! Някои от сегашните колебания са предимно с кого и как да си подарите спокойна, значимо съчетана с работа атмосфера! Изпъстрени сте с оригинални идеи за красота и романтика. Ситуациите предоставят силни моменти за домашните ви взаимоотношения и това преодолява противоречията, създава уют. Любовни новости и хармонична вечер! Съвет: Ако някой има претенция за доминиране, то ще се наложи да участвате с личните си показатели?!

 

РИБИ 20.02 – 20.03

Дневна фраза: "ДОВЕРЯВАМ СЕ НА ПОДСКАЗВАЩИТЕ СИМВОЛИ!" Препоръчително е да бъдете прецизни, изискващи и сериозни в служебните комуникации, независимо къде и с кого?! Днес сте неопровержими! Колкото и да сте планували очаквана вечер със забавления и почивка, отговора към обстоятелствата е промяна и обновление на кръгозора! Останете насаме със себе си и си дайте яснота в ретроспективен анализ! Съдбата ви помага с подкрепителна енергия и знаци, които разчетете правилно и отстранете препятствията. Изяснете, балансирайте любовта и очакванията там, с градивни предложения! Съвет: Намалете компромисите в делата!

Станете почитател на Класа