„Я се усмихни“ – БГ талантът Богдана Петрова промотира първото си авторско парче

„Я се усмихни“ ще изпее Богдана Петрова на 1.06.2013 г., събота, от 18.30 часа, в „Студио 5", НДК – София, вход 3. Победителката от първия сезон на „България търси талант“ кани всички фенове на официалната промоция на първото си изцяло авторско парче. 

 

„Идеята за песента ми дойде, поради честата среща с винаги сърдити и нацупени хора“, споделя Богдана, незрящото момиче, което разплака с невероятния си глас журито и публиката на риалити телевизионното шоу. Тя е автор и на текста, и на музиката на новия си сингъл „Я се усмихни“. „Усетих, че имам нужда да направя песен, която да кара хората да се усмихват повече, защото независимо какви проблеми ни се въртят в главата - една усмивка прави нещата да изглеждат по-леки и светли“.

 

Аранжиментът на парчето „Я се усмихни“ е на Cashflow Productions, една от най-големите музикални компании в Австрия.

 

Според меломаните, чули вече „Я се усмихни“, това ще е хитът на лятото.

Богдана ще излезе на сцената на „Студио 5“ с много свои талантливи колеги от Музикалната академия в Пловдив. Специален гост ще бъде Джейсън Брад Люис, най-щурият участник във формата „X фактор".

 

По време на промоцията на „Я се усмихни“  за първи път ще бъде пуснато и видеото към песента. То е дело на Monopoly Studios, които набират все по-голяма скорост във визуално - музикалния свят с поредица проекти за известни БГ изпълнители. Клипът към сингъла на Богдана е интересна смесица между винтидж лято и весели моменти. Режисьор е Виктор Хаджи, идеята за интересната визия е на сценариста Росица Костадинова, а пост-продукцията е на Антоний Даскалов. Цялостен стайлинг - Силвия Петрова, Коса и Грим - Димка Морякова. 

 

„Артистите, които взеха участие във видеото, са мои приятели и колеги. По време на снимките имах чувството, че съм на някакво прекрасно лятно парти, а не на снимачна площадка. Много съм щастлива, че работих с толкова млади, талантливи и прекрасни хора“, споделя Богдана.

„Я се усмихни“ излиза половин година след като мега талантливата Боги приключи договора си с Вирджиния Рекърдс и в момента е независим артист.  

 

„Заповядайте на 1 юни, събота, от 18.30 часа в София, в „Студио 5“, НДК. Входът е свободен“, кани


Станете почитател на Класа