50 кашона играчки дариха на пловдивска детска градина лекари

„Олеле! Колко много играчки! Как ще ги поберем в гардеробите!?“ Това възкликна 5-годишната Яна от детска градина „Бреза“ в район „Северен“, докато сътрудници на фондациите „Качество на живот“ и „България“ разтоварваха 50 кашони от микробуса.

 

 

 

„Милите спомени от преживените моменти тук, грижите и вниманието на нашите учителки Генова и Андонова роди идеята за дарението и да видим радостта в очите ви“, сподели с малчуганите развълнуваният д-р Невен Енчев. „Когато ние самите посещавахме детската градина много обичахме да получаваме подаръци за празниците, за това решихме да направим щастливи малчуганите. Когато човек порасне обаче, се радва повече, когато дава и подарява“, отбеляза известният пластичен хирург д-р Ангел Енчев.

 

 

 

„Вие дарихте не само играчки, но и много усмивки. Гордеем се, че детска градина „Бреза“ е допринесла за вашето израстване като благородни, добри и себеотдайни личности. Поставихте ни много висока морална оценка“, благодари временно изпълняващият директор Гелка Плачкова.

 

В момента в „Бреза“ се обучават 118 малчугана в 4 групи. 

Първата играчка получи 7-годишната Преслава. Тя  едва прегърна по-големия от нея плюшен Пиф. За всички хлапета имаше по няколко играчки, което превърна деня в празник за тях.


Станете почитател на Класа