Коли, подходящи за края на света

Макар учените непрекъснато да подчертават, че на 21 декември тази година няма да настъпи краят на света, мнозина са обхванати от апокалиптични настроения.

Вярват, че светът ще свърши, защото така го били предрекли маите. Те самите обаче ще успеят да се спасят, като се крият в мазета и бункери и се запасяват с всевъзможни продукти - от най-необходимите до най-луксозните.

В. "Комсомолская правда", цитиран от БТА, предлага класация на автомобилите, които са най-подходящи за края на света.

УАЗ

Руските всъдеходи УАЗ са изключително подходящи, защото могат да се ремонтират дори в плевня. Здрави са и са високопроходими. Така че заедно с чувала със сухарите и шишето със спирт не е зле да се запасите и с малко бензин. И с търпение. . .

Коли, подходящи за края на света
УАЗ

Land Rover Defender

Land Rover Defender е като УАЗ, но е от алуминий. С британски характер, харизма и 4 пъти по-скъп. Те са крепост на колела, но спасяват дори тогава, когато земята се надига под краката ви.

Коли, подходящи за края на света
Getty Images/Guliver

Fiat Multipla

Автомобилът бе много разпространен в Европа. Включен е в списъка заради ужасяващия си външен вид. Често е начело в класациите на най-грозните коли.

Дори и краят на света ще се изплаши, когато го види. А за човека е полезен, тъй като е голям автомобил - 6-местен. Даже тъщата може да се вземе с него.

Коли, подходящи за края на света
Fiat

DeLorean DMC-12

Благодарение на участието си в трилогията "Завръщане в бъдещето" суперавтомобилът DeLorean си е спечелил славата на най-фантастичния. Ако има превозно средство, което да успее да преживее катаклизъма, това ще си е DeLorean.

В края на краищата с него човек може да се върне назад в щастливото минало. Към наивните момичета, които си нямат понятие от представа от марки като "Калвин Клайн". Или даже в годините на Дивия запад.

Коли, подходящи за края на света
DeLorean

Lamborghini Aventador LP 700-4 Roadster

Ако фаталният край е неизбежен, защо да не настъпи в едно чудесно Lamborghini. Ако пък не настъпи, с подобен автомобил светът е в краката ти. Цената е космическа, но в края на краищата веднъж се живее.























"Комсомолская правда"



Станете почитател на Класа