Стоичков също става част от "100 сърца за ЦСКА"

Легендата на българския и световен футбол Христо Стоичков ще стане поредната известна личност, който ще се включи в кампанията за спасяването на волейболния ЦСКА - "100 сърца за ЦСКА".

Камата няма как да остане безразличен към тежката ситуация, в която е изпаднал червения колос, най-малкото защото носителят на Златната топка през 1994 г. започна пътя си към големия футбол именно от ЦСКА.

Кампанията "100 сърца за ЦСКА" е първата по рода си у нас. Дарителите могат да са както отделни личности, така и сдружения и фирми, които обичат "червения клуб". От ЦСКА очакват да бъдат подкрепени не само от "червената общност", но и от техни конкуренти, които също са минавали през трудни периоди.

Хората, които застават зад инициативата, се обръщат към многомилионната публика в България и извън нея. Те призовават всички почитатели на спорта да обединят усилия, защото не става дума само за спасяването на ЦСКА, а за спасяването на спорта и неговото значение като социална дейност в страната.

Кампанията вече подкрепиха Йордан Йовчев, Камило Плачи, Димитър Бербатов, Стойчо Младенов, Константин Папазов и още много други.

От ЦСКА съобщиха, че скоро ще публикуват на официалния си сайт - www.cskavolley.org всички дарители за кампанията, независимо от парите, с които са помогнали.

Хората могат да даряват средства на банкова сметка в Банка ДСК - ЕАД:

IBAN: BG97STSA93000020638392
BIC: STSABGSF
Титуляр на сметката: Сдружение "Червени сърца"
Основание за плащане: Дарение

Подкрепилите инициативата ще получат договор за дарение, който може да бъде свален и попълнен от уеб-сайтаwww.cskavolley.org, както и потвърждение за каква цел са използвани събраните средства.

Допълнителна информация за кампанията може да бъде намерена в следните канали:

Телефон: +359 2 8718 171; +359 897 858 150
E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
www.redhearts.eu
www.cskavolley.org
www.youtube.com/vccska
www.facebook.com/pvkcska
www.twitter.com/vccskasofia


















iNews.bg

Станете почитател на Класа