Михайлов: СДС предаде бойкодух

"Трябва да има битка за духа на СДС. СДС всъщност предаде бойкодух", коментира в предаването "12+3" по БНР депутатът от СДС д-р Михаил Михайлов.

"Това не е истината за СДС. Не може партията на прехода, партията, която направи най-важните промени в България, да се занимава с процедури, да се занимава с битови неща. Реално СДС в последните 6 месеца е подменено и като приоритети, и като ценностна система. Виждате, че проблем номер 1 е кадруването в Конституционния съд - кой да бъде член или евентуално дори председател на КС. Може ли това да бъде животът на една партия?", каза Михайлов.

Той подчерта, че проблемът е в начина на издигане на кандидатурата за член на КС. "Аз им казах вчера на Националния съвет - защо не я издигнахте кандидатурата преди 2 месеца,заяви депутатът и добави, че състезанието е завършило, а сега сините искат да извадят "някакъв жокер, който да реши целия проблем на ГЕРБ".

Михайлов коментира и свършеното от новото ръководство на СДС: "Реално няма подготвени законопроекти, няма дискусия по сериозните неща, които се случват в реалността на българина. Коментират се събития, които вече са се случили. За мен това е големият проблем".

 

Copyright © CROSS Agency Ltd.

Станете почитател на Класа