Брад Пит заряза Анджелина Джоли

Мега скандал разтресе Холивуд. Холивудската звезда Брад Пит заряза Анджелина Джоли, твърдят американски медии. Актьорът се изнесъл от имението в Южна Франция и се отдал на разгулен живот в Париж.

 

Според американските таблоиди, на Брад му писнало от ревнивите изблици на Анджелина. Актрисата е добре известна с трудния си характер, както и с честите скандали, които прави.

 

След поредната свада русият секссимвол се изнесъл от семейния дом и се настанил в петзвезден хотел в Париж. Актьорът бил бесен, тъй като Анджелина непрекъснато му устройвала сцени на ревност и настоявала да се откаже от забавленията с приятели.

 

„Анджелина подозира, че освен твърд алкохол Брад редовно пуши и марихуана“, твърдят американски медии. „Тя е твърдо убедена, че зад гърба й Пит ползва й наркотици, въпреки че той упорито отрича“.

 

Слабостта на Брад към чашката и наркотиците станала повод и за отмяната на сватбата на годината. Анджи твърдо заявила, че докато мъжът й не се вземе в ръце, няма да застане пред олтара.


Освен това Джоли заявила, че иска мъжът й да спре да флиртува с младите актриси и известните търсачки на слава. Затова след поредния скандал двойката се разделила.


Станете почитател на Класа