Поход за независимост

 


 

     Днес в 12,00 часа в София, започна митинг шествие на извънпарламентарната партия ГОРД.

 

 

 - Г-н Бинев, как върви организацията на протеста на 22 септември?
 - Опитват се да ни създават проблеми, но ние сме калени в трудни ситуации и не сме очаквали нещо друго. Например, почти всички транспортни фирми, които трябва да докарат хората от провинцията, се оказа, че са под пълния контрол на диктатора. Или дават цени, които са за отказване, или просто не искат да извозват нашите симпатизанти.

 

 

 

 

Но ние винаги имаме вариант Б. Доколкото разбирам обаче, ще се опитат да създават проблеми и при самото транспортиране на хората, но в края на краищата недоволството е голямо и аз смятам, че то не може да бъде спряно и това ще има дори обратен ефект. Гражданите вече виждат, че Европа препоръчва болестта ГЕРБ да бъде лекувана с ГОРД, а както се чува от Русия вече се препоръчва да бъде лекувана и със студ.

 

- Колко човека очаквате да дойдат?
 - В началото идеята беше най-големите активисти да изразим своето несъгласие с манипулирането на информацията, с подмяната на условието на задачата за българина – че, видите ли, няма друга алтернатива, много е лошо, но трябва да се съобразявате, защото няма друг вариант. Обмисляхме го като елитарен поход, но тъй като много хора проявиха съпричастност, смятам, че ще бъдем над 15 000 души.

 

 


Станете почитател на Класа