Слави Трифонов: Не съм искал 50% от ГЕРБ

Това не е ООД или баница, за да искам 50%, заяви Слави Трифонов в шоуто си по bTV във вторник вечерта. Думите му бяха отговор на обвиненията на премиера Бойко Борисов, лансирани в интервю пред „Канал 3“, че известният шоумен навремето е поискал от министър-председателя „50% от ГЕРБ“. За да отвърне, Слави организира специално шоу, в което бе интервюиран от сценаристите си.
„Хрумвало ми е, че ако можеш да извадиш качествен лидер, той може да вкара в парламента редица хора и да бъде ракета носител“, каза Слави. Според известния водещ Бойко Борисов е „ракета носител“ и в многобройните разговори между двамата Слави застъпил тезата, че е добре да има достойни хора в политиката и той може да препоръча такива хора.
„Не харесвам Борисов“, каза Трифонов. Той обаче сподели, че това невинаги е било така и с премиера дълго време били близки приятели. „Бойко Борисов започна да се променя, когато стана кмет“, каза шоуменът. Според Слави премиерът Борисов никога не си признавал грешките и не държал на обещанията си. „Защо всички ги е страх да признаят, че той тероризира медиите с SMS-и и обаждания“, попита Трифонов.
Според него обвиненията към него от страна на премиера били, за да се замажат грешките на кабинета. Слави уточни още, че „не харесва министър-председатели“ и е критикувал абсолютно всички кабинети, откакто води шоу досега.

Станете почитател на Класа