Пеевски: Целият елит на ПП-ДБ е на снимки с контрабандисти и планини от кеш - партията на пудела

Пеевски: Целият елит на ПП-ДБ е на снимки с контрабандисти и планини от кеш - партията на пудела
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    09.04.2024
  • Сподели:

"Такова нещо не се е случвало в държава! Планини от кеш! Партията на пудела! Това красиво същество носи пачки на господарите си! На снимките е целият "елит" на ПП-ДБ, в дружески, да не каже в особени, състояния с контрабандисти! Българските граждани трябва да видят кой открадна техните пари. Всичко това се се случило под ръководството на Асен Василев. Такъв скандал България не е виждал! Такова нещо в държавата не се е случвало - планини от кеш и партия на пудела." Това коментира лидерът на ДПС Делян Пеевски по повод последния скандал в държавата – новите снимки на Живко Коцев, Бойко Рашков и обвиняемия за участие в организирана престъпна група за контрабанда, търговия с влияние и подкупи Стефан Димитров."

 

 

 

А вие какви времена виждате, че е имало там към момента", отговори Пеевски на коментара на Кирил Петков, че се връщат мутренските времена. "Такова нещо никога не се е случвало в държавата - планини от кеш, партия на пудела, мога да кажа, вие се сещате коя е тази партия. Това красиво същество носи пачки към господарите си, които ги видяхме на снимките кои са", коментира Пеевски скандала в МВР.

"Вие ги виждате - от ПП има много хора, за другите е рано да съдим, нека да им дадем време да се докажат. Да видяхте някой от ДПС или от ГЕРБ на снимките с едно красиво същество, което носи пачки към господарите си. Пачки от кеш. Там се вижда кои са контрабандистите. Българските граждани трябва да видят кой открадна техните пари. Партията на пудела. Планини от кеш, скъпи почивки в чужбина. Целият елит на ПП е там. Това се е случило по времето на Рашков. Цялата кохорта е в меко казано особена близост. Почвам да се съмнявам в каква близост са. България не е виждала такъв скандал до този момент", каза още Пеевски. 

"Искрено се надявам прокуратурата да не прикрие нещата и службите за това нещо и да излезе цялата истина наяве. Гражданите трябва да видят кой политически елит открадна техните пари. Защото това са парите, които трябваше да са в бюджета и да бъдат за българските граждани. Видяхме къде са - по скъпи почивки в чужбина, по планини от кеш, в които се е финансирало се вижда какво вече...", допълни Пеевски.

Да говори за мутренски времена Петков, след като това се е случило под ръководството на техния финансов министър, техния МВР шеф Рашков и цялата тази кохорта, която е в меко казано особена близост, почвам да се съмнявам в каква близост е цялата тази група, това е нечувано, допълни председателят на ДПС и обяви, че се надява нищо да не бъде скрито и от медиите.
Да се стигне до края - институциите да работят, но и вие да казвате истината, защото България такъв скандал не е виждала до този момент, допълни Пеевски.

 

 

 

Станете почитател на Класа