Посланикът на Израел у нас заплете мистерия с удара на Хамас, въвлече трети играч в кървавия ад

Посланикът на Израел у нас заплете мистерия с удара на Хамас, въвлече трети играч в кървавия ад

 

Смятахме, че ако икономическата ситуация в Газа се подобри, ще се подобрят и отношенията, казва н. пр. Йоси Леви Сфари

 

 

Жертвите са над 800 – сред тях старци, жени и деца. Това заяви в ефира на Нова телевизия посланикът на Израел в България н. пр. Йоси Леви Сфари. 

 

 

„Всеки гражданин на Израел, който е бил близо до терористите, е бил отвлечен или убит”, допълни дипломатът. 

„Не говорим за човешки същества. Това са зверове, които правят неща, които демократичните общества не могат да си представят”, каза още н. пр. Йоси Леви Сфари. 

„Израел прави много усилия да подобри икономическото състояние на ивицата Газа. Смятахме, че ако икономическата ситуация в Газа се подобри, ще се подобрят и отношенията. Очевидно тази жестокост е планирана”, подчерта посланикът.

 

Посланикът на Израел у нас заплете мистерия с удара на Хамас, въвлече трети играч в кървавия ад

 

Той категорично заяви, че Израел няма никакво намерение да превзема Газа.

„От години „Хамас” са тези, които контролират Газа”, допълни н. пр. Йоси Леви Сфари. 

Според него подобна атака не може да бъде осъществена без подкрепата на трета страна. 3700 ракети са изстреляни към Израел през последните два дни, посочи дипломатът и допълни, че страната е била изненадана.

„Хамас” няма уважение към човешките същества. Това е джихад. Готови са да нападат и други места”, твърди посланикът на Израел у нас.

 

 

КОМЕНТАРИ:

 

 

КРАС

КОЛКО ГРЕШНА ПРЕДСТАВА ЗА СЛУЧВАЩОТО СЕ. Ваше превъзходителство, ВОЙНАТА Е ЕТНИЧЕСКА!! И да ги позлатите за обучените от СЕВЕРНОКОРЕЙЦИТЕ палестинци от Хамас вие ще си останете ВРАГОВЕ!! Никакви шансове нямате да се сдобрите с тях. В ГАЗА НЕ МИЖЕТЕ ДА ПРИПАРИТЕ!!! Хамас ще ви смели така , както през 2006 година!! Прехвалените ви танкове горяха на бойното поле , а отстрани СЕВЕРНОКОРЕЙЦИТЕ гледаха и се смееха!! ВИЕ ЕВРЕИТЕ НЕ СТАВАТЕ ЗА ВОЙНИЦИ!! Не можете да воювате!! Скапали сте се като нас

 

Есзло

ЕРДОГАН ВЧЕРА КАЗА! ВРЕМЕ Е ЗА ПАЛЕСТИНСКА ДЪРЖАВА СЪС СТОЛИЦА ЙЕРУСАЛИМ! НАЩЕ МИСИРКИ МЪЛЧАТ! АМЕРИКА И ИЗРАЕЛ СЛАБИ ЩОТО ДАДОХА ВСИЧКО НА БАНДЕРА ФАШАГИТЕ! ИДВА НОВ СВЕТОВЕН РЕД И БЕЗРОДНИЦИТЕ ОТ СГЛОБКАТА ТРЕПЕРЯТ!

 

Чайна

ТУРЦИЯ СТОИ ЗАД ПАЛЕСТИНА, ИРАН СЪЩО. АМЕРИКА ВЕЧЕ Е АУТ. РУСИЯ Е С ТУРЦИЯ И ИРАН! ИЗРАЕЛ Е САМА ! ТОВА Е НОВИЯ РЕД ! БЕЗ САЩ И БЕЗ ЕВРЕИТЕ!

 

Тйк

Бъркаш Хамас с Хизбула.

 

Рхми

Ще видиш колко е сам след няколко дни.

 

A.T..И..L

МОСАД и КГБ са от Едно Юдейско КОТИЛО ! РУСИЯ и Израел са СКАЧЕНИ Съдове !

 

Джоун

Абе, че прекалихте със зверствата в Газа, си прекалихте. Спор няма. Арабите не са росни китки, ама и вие сте си гадове. Отделно от това, кой ви караше да се заигравате в Армения и Азербайджан ?! Не ви ли се каза многократно, че е нежелателно?! Сега ще си берете плодовете. Жалко за невинните хора, които искаха мир и за араби и за евреи

 

tyboo

Уникално лекарство, което взриви интернет: то е многократно похладно от виагра и е напълно безопасно на всяка възраст. С него ще имате силна и дълга ерекция, много сперма и повишена издръжливост и тестостерон. Прочетете го сами::: https://bul.icu/yQFwJ

 

мммм

Уникално лекарство, което взриви интернет: то е многократно похладно от виагра и е напълно безопасно на всяка възраст. С него ще имате силна и дълга ерекция, много сперма и повишена издръжливост и тестостерон. Прочетете го сами::: https://bul.icu/yQFwJ

 

Sarbeca Z

09 Октомври 2023, 10:07

Смърт за всички Чифути

 

Сара

категорично заяви, че Израел няма никакво намерение да превзема Газа. Явно е напълнобезмозъчен ляво либерален гойот този посланник. Израел трябва да изравни ивицата Газа със земята като Рака, Хомс и Палмира. Ако не го направи ,всеки ден ще е така до победата на Хамас.

 

Стоян

Лъжец. Безсрамник. Безбожник... Още Ви трябва за да разберете, ЧЕ ТАМ НЕ ВИ Е МЯСТОТО.... ЦЯЛОТО МУ ИНТЕРВЮ НА ТОЗИ Е ЛЪЖА И ИЗМАМА...ВСИЧКО Е ИЗМАМА.... НЯМАТ НИТО ВОДА НИТО ХЛЯБ, НИТО ТОК....ТОТАЛНИ РОБИ СА ПАЛЕСТИНЦИТЕ, НА СОБСТВЕНАТА ИМ ЗЕМЯ СА РОБИ... АБЕЕЕЕЕЕ ПОСРАНННИКА ЗАЩО ТОГАВА Е ТАЗИ уГРАДА ТАМ БЕ ??? ТОВА ДЕМОКРАТИЧНО ЛИ Е ??? МРЪСЕН ЕВРЕЙСКИ ЛЪЖЕЦОООООООООО !!!!

 

ВОВА

Израелска държава не съществува, а палестинската не се споменава. Един терористичен акт, при който загива цялата английска администрация, а архива изнесен е през ноща посттавя лъжата и измамата на световният пиедестал.

 

Цунка

До Първия Етнически Северно кореец със устата говориш но със кое мислиш а товарищ,ясно е че си другар от отряд Чавдар,трябва винаги да имаш враг иначе не можеш да спиш,щом прехвали Севернокорейците представям си как ще представиш групировката Вагнер чакаме и със времето ще разберем и пак няма да се застрамиш от приказките си.........????

 

Л. Лаз

Тъпата фон дер Лайен веднага взе страна в конфликта, а още по тъпите в правителството на ПП ДБ и пригласят и осветиха Парламента с израелското знаме. Дават ли си сметка тези идиоти какво може да се случи в ЕС с всички мюсюлмански мигри, които напускаха. Явно им е малко Украйна и заплахата на Зеля, че ако не му дават оръжия ЕС е пълна с укри, които той ще манипулира.Да Хамаз трябва да бъде осъден, но внимателно с категорично то вземане на страна в конфликта за да не подпалите"Райската градина"!

така

 

Ционистите искат да запалят света, за да печелят отново от страданията на хората. Чрез Израел и евреите там (найлесните за манипулиране) постепенно ще запалят конфликт между християни и мюсулмани. Да, Израел ще бъде опустошен, но войната ще се пренесе в Европа, Азия и Африка, което е и целта на ционистите (базирани в САЩ).

 

Дсса

"Израел прави много усилия да подобри икономическото състояние на ивицата Газа". Дай някакъв пример! Преди няколко години атакувахте турски кораб, защото карал цимент за Палестина. Полагате усилия да им позволите да живеят в сламени колиби ли?

 

Капиш

Ами освободете на хората земята и никой няма да ви напада, чифут!

 

A.T..И..L

ПОСТАНОВКА на Мосад, Като 11 Септември за да Прочисти Газа за Нови Заселници/ОКУПАТОРИ ! ИЗРАЕЛ се Създаде по Указание на СТАЛИН и се Ръководи от "Бивши" Партизани,Тоест ТЕРОРИСТИ ПАЛЕСТИНА е Наричана Балистан на Името на БАЛ Върховен Бог в Древна Балкхара/БЪЛГАРИЯ !

 

A.T..И..L

ЮДЕИТЕ Никога Няма да Забравят че СТАЛИН Създаде НЕЗАКОННАТА Държава ИЗРАЕЛ ! МЪДРЕЦИТЕ на Сион са в Русия, СИОН Винаги е Бил и е Още в Русия. Там е Центъра на ЦИОНИЗМА. РУСИЯ и Израел са СКАЧЕНИ Съдове,Това Което е Израел е Руско Дело, Това Което Русия ЮДЕЙСКО

 

 

 

 

Станете почитател на Класа