Ще смени ли «цар Симеон» Борисов във властта?!

Световното правителство в сянка и България :БИЛДЕРБЕРГИТЕ У НАС! КАКВА НАГЛА ЛЪЖА 


Пак лансират цар Симеон! Ще смени ли той Борисов във властта?!

 

В събота редица медии, вкл. така наречения “флагман” на българския печат “24 часа” (той под заглавието “Световното правителство заседава в двореца “Врана”,) обширно и напоително разказаха как групата на Билдербергите, назовавана “световно правителство в сянка”, се е събрала в двореца Враня, поканени от цар Симеон.

 

 

И естествено според публикациите, “световните конспиратори”, които дирижират човечеството, горещо одобрили, подкрепили и обещали съдействия за светлите родни инвестиционни проекти, а на първо място – досетихте ли се за какво? Не е трудно – за АЕЦ “Белене”.

 

Разбира се, тази поредна родна сензация беше и поредната родна безпардонна, нагла и просташка лъжа. В действителност тя не е написана от родните медии, а от родните политически елити.

 

Резултатът от нея е, че след неофициален протест на замесените лица от Билдербергите от Интернет изчезнаха линковете към спомената публикация в “24 часа” и дори споменаването й в сайта на вестника, претендиращ да е нещо като официоз на България. (но тези например към “168 часа”, “разкрил” събитието, останаха, понеже изданието неофициално се води като “жълтосензационно” и лъжите му са простими поради тази причина)

 

При това лъжата не е само сега, а например и през есента на миналата година, когато редица вестници, телевизии и интернетмедии лансираха тази новина като възможност.

 

Да обясня реалността!

 

1. От десетилетия насам в групата на Билделбергите няма никаква конспирация. Дейността й се съобщава публично, графикът на срещите се публикува, знаят се обсъжданите теми, поканите лица, публикуват се прессъобщения и т.н. Ето ви например информация от нейния сайт за последната й среща.(пак през юни, но разбира се, не с цар Симеон и не в двореца Врана)


И понеже една от основните теми е била Русия и Путин, от родните издания едно-единствено – социалистическия в. “Дума” й посвети няколко полуосъдителни редове.

 

Виждате и по този пример как ви информират – освен “лъжливо”, както за световното правителство, събрано у нас, така и съвсем пестеливо или никак за наистина важни световни събития. 

 

2. В двореца Враня под патронажа на цар Симеон в действителност се е провело второто издание на международната икономическа конференция “VRANA ECONOMIC COUNCIL 2018” с подкрепата на Европейския либерален форум. Присъствие: родни министри (Лиляна Павлова), родни висши чиновници, родни големи бизнесмени, родни царедворци, един служител на немската фондация “Фридрих Науман”, няколко депутати (родни и чуждестранни)

 

3. Ситуацията е според вица “не били компютри, а компоти, и не сме ги изнесли, а ни ги върнали от Запад заради рекламации за качеството им”.
Предвиденото заседание на Съвета на Европейската лига за икономическо сътрудничество, включено като мероприятие – част от програмата ни за Европредседателството, което трябваше да се проведе във Врана, пропадна. При това Европейската лига е лобистка организация, а не “видимата, официална част” на Билдербергите, както я представят родните медии и “24 часа”.

 

4. Вместо това се проведе енергийна конференция под патронажа на председателя на тази Европейска лига барон Бернар Сноа и д‘Опюр. Белгийският благородник е позалязла звезда на политическия и международен небосклон, а родни фигури в националната ни секция на тази лига са известни перачи на мръсни пари, вкл. и терористични (ИРА-извънредни).

 

Същественото в цялата тази нагла галимация-фейк е защо родният политически елит се опитва да лансира отново у нас пред родната публика фигурата на цар Симеон като ухажван и уважаван от “световното правителство”.

 

И с какви цели?

 

Означава ли това, че вече се търси нова политическа комбинация, вкл. и с действията зад кулисите на родни лобисти на руска голяма банка, известна като проводник на кремълската политика? Макар че те и премиерът съвместно придвижват Гинчето към покупката на родното ЧЕЗ, 
И каква е комбинацията, в която на Бойко Борисов е отредена може би по-второстепенна роля?

 

 

 

Станете почитател на Класа