Волен Сидеров: ДПС да внимават с демонтажните работи (ВИДЕО)

"Моят съвет към ДПС е - по-леко с демонтажните работи, защото имаме стабилно правителство. Националистите не са заплаха, защото в много европейски държави има такива партии. В момента сме партньор на по-голяма партия и БСП решава нас да ни атакува, като атакуват вицепремиерите, защото са в изпълнителната власт.

 

 

Аз като председател на групата нямам тази мотивация да съм постоянно в оборот”, заяви Волен Сидеров в предаването „Офанзива с Любо Огнянов” по Канал 3.

Относно исканата оставка на Валери Симеонов , той сподели:

„Атакуват Валери Симеонов , защото не иска да бездейства и когато върши нещо, той привлича вниманието. Всичко, което е нужно трябва да се направи в името на страната. Той е преценил, че трябва да се появи в курортите лятото. По-важното е, че след появата му, органите започнаха да си вършат работата, значи е имало смисъл.”

За вота на недоверие, председателят на Обединени патриоти беше категоричен:

„Мога да кажа от името на ОП, че нямаме притеснение за вотът на недоверие. Ясно е, че той е обречен. Самите БСП знаят, че няма да мине. Тук вече става въпрос кога е прицелен. Те го правят по време на председателството, за да се говори за корупция и негативни неща в България. Това е илюзия, че ще промени мисленето на рутинното присъствие на председателството. Ако БСП тръгват да показват недоволството, то това ще бъде платено да се види, че точно сега има проблем. Опозицията може да иска да свали правителството, тяхно право е”.

Волен Сидеров заяви също, че ако се говори за преформатиране на Обединените патриоти, това е невъзможно.

„Ако говорим за преформатиране на ОП, това няма как да стане. По-скоро ДПС си говори нещата, които е логично, за своя електорат.”

За смяната на министъра на здравеопазването Сидеров заяви:

„Винаги са възможни министерски промени. Борисов е показал, че дори при малко съмнение, кой е съгрешил ще си отиде. Има морално укорима ситуация и човекът си тръгва. С това Борисов печели, защото никой не е застрахован негови кадри да бъдат замесени в скандал. Но той показва, че при такъв се разделя и със съпартийци и с гражданска квота. Важно е депутатите да знаят, че тяхната смяна е винаги възможна и трябва да се стараят да свършат нещо полезно.”

Станете почитател на Класа