Томислав Дончев и Кулезич взеха на подбив подвизите на Мая Манолова

Томислав Дончев и Люба Кулезич взеха на подбив активността в публичните изяви на Мая Манолова от БСП. В тв предаването "На светло" вицепремиерът по европейските фондове и икономическата политика изрази облекчение, че не е съветник на социалистката.
Темата отвори водещата Кулезич. Тя поиска от госта си да й обясни защо премиерът Бойко Борисов е ограничил своите медийни изяви. "Не мисля, че сме потънали в тишина, нормалните нива на публичност са гарантирани. Съвсем друга е преценката колко трябва да се присъства в медиите. Защото от една страна - имаме необходимостта да се обяснява всичко, което се прави, от друга страна – добрият вкус предполага известна доза мяра", каза Дончев и уточни, че под лош вкус има предвид, че изявите не трябва да са "непрекъснато, от сутрин до вечер, всеки ден, непрекъснатото отговаряне на нещо, може в един момент да ни накара да забравим за какво говорим".

Тогава Кулезич отбеляза "Мая Манолова го прави например" и предизвика Дончев да допълни: "Това е неин избор. Ако й бях съветник, бих я посъветвал нещо друго, за щастие не съм такъв."

Станете почитател на Класа