Волен обеща 66 млрд. лева на премиера, ако води правилна политика

Поканата към Волен Сидеров да посети Крим е дошла от българите, живеещи на полуострова. Това съобщи в студиото на БНТ лидерът на „Атака". Той обяви посещението си като „парламентарно" и поясни, че чрез това посещение на практика България признава Крим.
„Не е външният министър човекът, който може да каже дали признаваме промените в Русия и Украйна, той е чиновник, докато аз съм народен представител", смята Сидеров. Според него, Даниел Митов ще си плати за политиката, която води сега.

„В момента се води война, умират хора, украинската хунта избива собствените си граждани като кучета, но това не се забелязва от правителството. В Крим хората живеят по-добре от нас в България", допълни лидерът на „Атака".

„Нямам руска помощ, правя всичко по убеждение, аз съм депутат, защото имам кауза", каза още Сидеров. Той съобщи, че се е обсъждала идея да се направи културен център на България в Крим, защото това е подстъпът към Руската федерация.

„Не 6, 66 милиарда лева ще му намеря на нашия премиер, ако води правилната политика", обеща лидерът на „Атака"

Според него, ако неговата партия е на власт няма да сме в толкова идиотска ситуация и да сме скарани с Русия. „Правителствата от 1997 година насам водят политика с надеждата да ни похвали американски политик. Ако аз съм премиер, ще има рязко подобряване на стандарта на живот на българите и възстановяване на връзките с Русия", каза още той.

Станете почитател на Класа