Бареков: Борисов пак прояви творческия си гений

Бойко Борисов пак прояви финансовия си гений, категоричен е лидерът на ББЦ Николай Бареков, който изрази тревогата си от вчерашното изказване на ГЕРБ.

Изключително притеснително е вчерашното изказване на Борисов - искането за теглене на извънредни заеми в размер на 6 милиарда, съчетано с намаляване на дефицита. Това е политически и финансов абсурд, коментира Бареков след заседание на Консултативния съвет на коалицията ББЦ.

По думите му това е опит да се внесе хаос и да се дестабилизира страната, като се уплаши народът с въвеждането на твърда ръка и с поредно затягане на коланите.

Думите му, че ще се затягат коланите и ще се реже на месо, страшно много притесняваут защото няма накъде повече да се затяга коланът, понеже народът е вече прекомерно обеднял, коментира Бареков.  Това е опит и да се откраднат едни пари, като се използва паравана „служебно правителство",  каза той по повод намерението за теглене на нов заем, за което припомни, че наред с всичко останало, е налице и погазване на конституцията.

Целта са предизборните дивиденти, което е престъпно, защото политиците трябва да създават спокойствие в обществото, категоричен е Бареков.  Той съобщи още, че ББЦ ще представи листите си в окончателен вариант на 1 септември,

а е твърде вероятно основните лица от тях да станат ясни ден преди конгреса на партията във Варна - на 30 август.

Станете почитател на Класа