Сидеров внася сигнал в прокуратурата срещу Близнашки

Внасям игнал в прокуратурата срещу Георги Близнашки. Има достатъчно основания да се смята, че той е извършил нарушения.

Това заяви лидерът на Атака Волен Сидеров Става дума за подправяне на документи, свързани с подписката за референдума за промяна на изборните правила. Сидеров допълни, че Близнашки е нарушил 308 член от Наказателния кодекс-"който подправя документ или представя документ с невярно съдържание". Става дума за декларацията му за участието му в дружества, неправителствени организации. Той там първо е представил една коригирана с бяло декларация, след това друга, каза Сидеров и добави, че това за него и юристите, с които се е консултирал е поправка на документ и би трябвало Близнашки да бъде проверяван и разследван за това. Прокуратурата е на ход, допълни лидерът на Атака.

По повод изказването на Борисов за назначаването на 10 зам.-министри мюсюлмани, председателят на Атака заяви, че за него това е логично, защото съюзът ГЕРБ-ДПС бил от доста време. Когато напуснахме в парламента, ГЕРБ останаха с ДПС, гласуваха си закони. Очевидна е договорката с изявлението за мюсюлмани с управлението и пиенето на кафе в Кърджали, че ГЕРБ се кани да управлява с подкрепата на ДПС и подпирачките-ВМРО, НФСБ и Реформаторския блок, заяви Сидеров и добави, че ако избирателите допуснат това после не трябва да се оплакват от повишаването на цените на тока, по-лошите условия на живот и повишаването на пенсионната възраст-неща, които Борисов вече обещал. Борисов не крие вече за какво се бори-увеличаване на цената на тока, повишаване на пенсионната възраст, замразяване на доходите, отново, така му нареждат отвън-така прави, добави лидерът на Атака.

Сидеров регистрира партията си в ЦИК, като заяви, че е внесъл 9999 подписа. Точната подредба на листите и водачите им, все още не били ясни.

Според него, българинът имал 2 опции, повечето партии били за "колониалното робство и пълното подчинение на САЩ и Брюксел, както и водене на враждебна политика на санкции срещу Русия", която била вредна за българския национален интерес. От своя страна, Атака казвала, че това трябва да се прекрати и да се работи за по-високи доходи и работеща индустрия. Сидеров заяви, че много пъти са отписвали Атака от списъка на политическите сили, които ще бъдат фактор в политиката и "винаги са грешили", според него това ще се повтори. /БГНЕС

Станете почитател на Класа