Алгафари: Станишев и Борисов да се коалират

"Станишев и Борисов да преглътнат личното си его и да се коалират", казва ПР експертът Нидал Алгафари в интервю за "24 часа". Тази сутрин в "Здравей, България" той коментира, че започва да се мисли положително и в посока "съединението прави силата", предаде NovaNews.bg.

"За да е по-добре България, двамата трябва да направят крачка един към друг и да преглътнат личните обиди", смята още Алгафари.

Сергей Станишев ще остане лидер на БСП, удебен е Алгафари.

Според него никой друг няма качествата да заеме тази позиция. По думите му трябва да се изчистят "всички старини" от партията, визирайки хората от времето на Георги Първанов.

На въпрос дали Станишев излъга като каза, че няма да става евродепутат, а след това си промени решението, Алгафари коментира, че той наистина не е искал да ходи, но промените са наложили това.

Днес парламентът ще направи втори опит да гласува прекратяването на правомощията като народен представител на лидера на БСП Сергей Станишев. Това трябваше да се случи още вчера, когато бе планирано като първа точка от дневния ред, но в парламента отново нямаше кворум. В залата липсваха депутатите от ГЕРБ и "Атака".

"ДПС трябва да си почине малко от властта. Те се почувстваха изморени от многото власт, давайки знак, че това правителство трябва да падне", коментира още Нидал Алгафари.

Станете почитател на Класа