Лечков остава в БФС

София /КРОСС/ Йордан Лечков остава вицепрезидент на БФС, стана ясно след проведеното днес заседание на Изпълнителния комитет на централата, съобщи Novsport.com.

"Никога не съм имал намерение да го напускам, докато не ми дойде времето да го направя", заяви Лечков. Той показа договора с ЦСКА във връзка със задълженията на "червените" за трансферите на Иван Стоянов, Коста Стоянов, Коста Янев и Здравко Чавдаров. Според информации "армейците" дължат 610 000 лв. Отстраненият от длъжност кмет на Сливен обаче уточни, че няма да натиска ЦСКА, защото "е финансова криза". В документа ясно личи крайния срок за плащане 30 април.

"Сливен е в правото си да има претенции към ЦСКА. Но кога ще го направят, не е от голямо значение, защото както те имат задължения, така и ние също", бе изявлението на Лечков по въпроса.

Относно оттеглянето на неговия племенник Иван Стоянов от националния отбор, благодетелят на Сливен коментира: "Той е голям човек и сам си решава. Уважавам неговия избор. Той е млад и това не е неговият край като национален играч".

Накрая Лечков, който потвърди още веднъж, че се оттегля като президент на ОФК Сливен, но ще остане във футбола, съобщи, че се извършват ремонтни дейности на стадион "Хаджи Димитър", като се реконструира козирката и се поставя осветление.

 

/АБ/

Станете почитател на Класа