Training Academy – училището

Най-вдъхновящите тренери за личностно и бизнес развитие обучават хиляди хора да изградят бизнеса и живота, с който да се гордеят!

 

 

 

 

 

 

 

 

Кои сме ние?

 

Ние сме точно като вас!

Ако се разходите из офиса ни, ще видите група от хора, всички с напълно различни умения и личности, всички задаващи едни и същи въпроси. „Как можем да го направим по-добре?“. Всички те обучават, консултират и действат по своя уникален начин, правейки цялата Training Academy, още по-добра и полeзна с всеки изминал ден.

 

Защо го правим? 

Няма граници пред вдъхновението!

Training Academy е основана на една проста идея- че малките предприятия не са стартирани от бизнес хора. Те са стартирани от хора като вас. Хора, които имат знания и опит в нещо, в което вярват, което знаят как да правят по-добре или по-различно от всеки друг. Хора с мечти, идеали и вдъхновение- всеки ден!

 

В какво вярваме? 

Вашите победи са наши победи!

Ние приемаме мисията на свoите клиенти. Ние празнуваме твоите победи. Ние се учим от грешките си. Ние сме точно като теб – вдъхновени! Training Academy е мястото, където реалните проблеми срещат своите отговори. Тук може да откриете приятели и практични съвети. Защото ние сме точно като вас!

 

 

 

2

Станете почитател на Класа