Полковник Николай Марков сензационно: От Париж бе издадена заповед за унищожаването на 1500 войници в ИД. Сега те си отмъстиха

"От Париж скоро беше издадена заповед за буквално изпържване на 1500 човека, обучаващи се за войници в територията на Ислямска държава. Видно е вече , че не всички са изгорели в небесния огън от самолетите "Мираж" и няма как да не си отмъстят за погубените техни приятели и сподвижници. Има обаче нещо далеч по-сериозно от това и то е, че Франция е една от държавите, която също търгуваше с петрол от Сирия, продаван от ислямистите. "Това написа в профила си във "Фейсбук" специалистът по антитероризъм полковник Николай Марков, бивш офицер от НСО.  Според него "Ислямска държава" е феномен на века, защото е инструмент в ръцете на силни държави, а нейната игра се управлява от бели хора, част от които европейци.

Ето какво написа полк. Николай Марков във "Фейсбук":

 

Е, какво да ви кажа!?

Аз не бях Шарли, а днес не съм и французин. Не станах и руснак около събитията в Беслан. Явно не съм се родил с благото на толерантност в душата си и качеството да съм толкова лицемерен, че да загубя според събитията дори националната си принадлежност. Това не го мога!

Онази площ с големина на носна кърпа, която се самоопредели като Ислямска държава е феномен на века. Разбира се, че прогресивно оглупяващите с викове "алах акбар" са инструмент в ръцете на силни държави. Оръжие за износ на страх и съответно подчинение. Опасна игра на бялата раса. Повтарям, това което наблюдавате се управлява умело от бели хора, в частност и европейци. Лично на мен този филм ми е скучен.

Не е важен и броят на жертвите в Париж, защото именно от Париж скоро беше издадена заповед за буквално изпържване на 1500 човека, обучаващи се за войници в територията на Ислямска държава. Видно е вече , че не всички са изгорели в небесния огън от самолетите "Мираж" и няма как да не си отмъстят за погубените техни приятели и сподвижници. Има обаче нещо далеч по-сериозно от това и то е, че Франция е една от държавите, която също търгуваше с петрол от Сирия, продаван от ислямистите. И не е само Франция в тази каша. България, знаете също ги снабдяваше с по-специални неща и, надявам се, се сещате, че ако употребим сила срещу тях те няма да разберат как точно от приятели се превръщаме във врагове!? Грозна картина.

И така! Аз не съм французин, руснак, американец, евреин, саудит или обикновен търгаш. Ще си остана българин. Няма и отказвам да участвам в лицемерни спектакли на алчни самозабравили се хора. Ще направя възможното, което е по силите ми, участниците от българска страна в това предателство на интересите на обединена Европа да бъдат съдени от справедлив съд в България. Ако избягат, ще последва друго решение!

И моля ви да си припомните, че според европейските регистри и до наши дни Христо Ботев е вписан като терорист, а Левски е престъпник с регистрация за въоръжен грабеж на пари. Въпрос на "ценности"!

Бог да прости невинните жертви на алчността...

Станете почитател на Класа