Кой спаси Стоичков с 1 милион назаем?

"Кажете на всички български журналисти да ме забравят! Напишете във вестника, че не позволявам на нито един журналист да ми звъни на домашния телефон в село Ясно поле! Забранявам им да се занимават с мен и с Ицо!", заяви в телефонен разговор с репортер на "ШОУ" майката на легендата на родния футбол Христо Стоичков.
Леля Пенка сама набра репортера на вестника на народа, за да предаде препоръката си към всички журналисти на България. Поводът са разкритията на в. „ШОУ" за парите на семейство Стоичкови и последния ни разговор с известната родителка, в който от репортера ни леля Пенка с изумление разбра за тежките финансови неволи на прочутия си син.

До момента на разговора си с нас майката на Ицо не знаеше, че Камата дължеше на голяма българска банка 1 200 000 лева и затова е даден на съдия-изпълнител. „И какво ви интересува вас, че Ицо рискува да му вземат всички имоти в България?! Да хващат мафиотите и повече никой да не се занимава с него! Ясно ли ви е?! Мафиотите тук ни ограбиха, със Стоичков се занимават! А-а-а! Оправиха другите работи в държавата и почнаха пак със Христо Стоичков да се занимават!", избухна в яда си колоритната родителка на Модерния ляв.

След като пламенно защити Камата пред репортера ни, Ицо разбира, че родителката му вече е запозната с финансовия батак, в който е затънал, и е поканена да го коментира. От чужбина той я набира по телефона и в характерния си остър стил й заповядва да се обади на човека на „ШОУ". „Кажи на скапаните журналисти да забравят завинаги телефонния номер на майка ми!", отсякъл Камата.

Все пак приятел е помогнал на Ицо с 1 милион назаем, научи ексклузивно вестникът на народа. /БЛИЦ

Станете почитател на Класа