Поп музикантите дадоха пример на политиците

50 000 лв. събраха звездите на БГ естрадата, за да подпомогнат лечението на колегата си от група „Тоника“ Георги Найденов–Гого. Това се случи на мащабен концерт в зала 1 на НДК, където си дадоха среща най-известните имена от поп музиката. Преди дни група колеги на Гого направиха почти същото в Бургас – там от SMS-и в полза на тежко заболелия вокалист бяха натрупани над 10 000 лева.
Удивителна солидарност! Музиканти, които в живота не се долюбват много, застанаха един до друг в стремежа си да помогнат на колегата! Нещо повече – смятани за кръвни врагове в естрадата намериха сили да се качат и да музицират на една сцена. На заден план останаха стари конфликти и скандали, професионални стълкновения, борби за имидж и слава. Сякаш Диомов никога не се е карал с „Тоника“, сякаш „Тоника“ никога не се е разграничавала от създателя си Диомов! Истината, че човешкото здраве няма цена, отрезви гилдията. Или може би само я върна на истинското й място!?
Достойна постъпка, откъдето и да я погледнеш. И повод за размисъл за музиканти (класически и некласически), театрални актьори, писатели, художници. А най вече за политиците! Които не спират да вадят кирливите ризи на противника, да се извиняват с чуждата вина, да натриват носовете на другата партия, изобщо да бягат от отговорност. Забравяйки, че кризата, която ни тресе отвсякъде, прилича на болестта на Гого.

Станете почитател на Класа