Протестъри-русофили сочат средни пръсти на гвардейците пред президентството

Протестъри-русофили сочат средни пръсти на гвардейците пред президентството
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    30.05.2023
  • Сподели:

Грозна сценка, спретната от плиткоумни протестъри с явно русофилска натура и уклон, втрещи гвардейците на пост пред сградата на президентството. Малко преди да получат мандата за преговори за съставяне на редовно правителство - Продължаваме промяната-Демократична България бяха посрещнати от вечните лица на демонстрациите за "мир" Йоло Денев и екскомсомолеца Симеон Славчев. 

 

 

Започнаха, освен да освиркват представителите на втората по големина политическа сила, и да й "раздават" средни пръсти, които обаче изглеждаха, сякаш насочени именно към момчетата от Националната гвардейска част за всеобщо учудване на втрещените чужденци, минаващи наоколо. 

Славчев и Денев са неизменните организатори на бунтовете срещу даряването на военна техника за Украйна, активни участници в протестите в центъра на София за уж мирни преговори между Киев и Москва, но никога под прозорците на пратеничката на агресора у нас Елеонора Митрофанова. 

 

 

 

Днес пък Денев, накичен с тениска с нецензурно съдържание, "гонеше" ПП и ДБ с думите, че били продажници. Въпреки че в изнесените записи от заседанието на ПП от 21 май ясно се чува, при това многократно, че именно тандемът Петков-Василев е готов да жертва формацията в името на осигуряването на бърз коридор за страната за членството й в Еврозоната и Шенген. 

 

"Курви вън!", пише на тениската, която си е облякъл Йоло Денев

Станете почитател на Класа