Варненци изригнаха: ”Затваряме Варна за Ердоган!”-”ВЛИЗАНЕТО ЗАБРАНЕНО”!

На 26 март във Варна е планирана среща на върха между ЕС и Турция.

Турският президент Реджеп Ердоган ще се срещне в резиденция “Евксиноград” с председателите на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер и на Съвета Доналд Туск, както и с премиера Бойко Борисов, като представител на България, председателстваща в момента Съвета на ЕС.

 

Ердоган говори за възможна Трета световна война

 

“С Борисов, Юнкер и Туск сме отдавнашни приятели. Няма друг политик, по-старши от мен в ЕС”, казва Ердоган за италианския вестник “Стампа” по повод очакванията му за планираната през март в град Варна среща в рамките на българското председателство.

 

 

Тази среща е недопустима!

 

Ние от Възраждане не искаме диктатори във Варна, България, Европа и Света.


Нито турския диктатор, нито ЕС диктаторите, нито българския диктатор.

Да ЗАТВОРИМ ВАРНА за Диктатори!

Не искаме Ердоган във Варна защото:


1. Ердоган е диктатор, който узурпира властта, подигравайки се с демокрацията и с демократичния процес, овладя медиите в Турция, отне свободата на словото, създаде култ към собствената си личност.


2. Ердоган унищожи основите на светската държава и на държавно ниво въвежда неоосманистка идеология, ползва подкрепата на “Мюсюлмански братя”, подкрепя и търгува с ИДИЛ. Корупцията в Турция достига невиждани размери.


3. Ердоган отне на милиони турски граждани базови човешки права, ликвидира с терор опозицията, разправи се брутално с политическите си противници. Милиони са осъдени а други гният по затворите без съд и присъда. Учители, журналисти, общественици са подложени на преследване и гонения.


4. Ердоган нахлу с войски в съседна държава, провеждайки пълномащабна военна операция. на територията на суверенна Сирия.


5. Турция, с диктатор-неоосманист узурпирал властта, имащ амбиции да възкреси Османската империя, притежаващ многочислена модерна армия, представлява опасност за България, за Европа и Света. Тази Турция е опасна за гражданите на Турция, които лишава от права и свободи. Тя е опасна за християните в Турция. Тя е опасност и за Европа, която изнудва и шантажира чрез контрола на “бежанския” поток.


6.Диктаторът представлява най-пряка заплаха за България. Той създаде, финансира и негласно ръководи етническата и антиконституционна партия ДОСТ. Той се опитва директно да се меси във вътрешните работи на страната. Той си позволява забележки и изказвания спрямо България, които не могат да бъдат част от приемливия дипломатически протокол.


7. Диктаторът умело се възползва от простодушието, наивността и алчността на сега управляващите България , за да ги впрегне в своя полза и да ползва нашата Родина за проводник на собствените си интереси.

 

Противопоставяме се на амбициите на Ердоган да възкреси Имперска Турция със себе си начело като султан.


Бихме приветствали свободна, секуларна, щастлива, икономически възходяща Турция, уважаваща и уважавана – както собствените си граждани и техните религиозни и човешки свободи, така и съседите си, без опасни бълнувания за призраци от миналото.

 

Българите мюсюлмани ясно се обявиха против Ердоган и не го подкрепиха на организирания от него референдум.


Те знаят защо!


80 % от българите мюсюлмани казаха НЕ на Ердоган.


Търсим подкрепата им.

 

Призоваваме всички. И левите и десни родолюбци.


Без оглед на пол, занятие, религия и убеждения.

 

Българи, елате отново под знамената на Възраждане за да кажем:

 

Ердоган не е Турция!


Юнкер и Туск не са Европа!


Борисов не е България!

 

Те нямат място във Варна.

 

Очакваме ви на:


26.03.18 гр. Варна, площад “Независимост“ 12:00
/до операта и шадраваните/


ВЛИЗАНЕТО ЗАБРАНЕНО!

Станете почитател на Класа