В специален сайт млади българки търсят спонсори за силиконов бюст и други интервенции

Сайтът се превърна в хит сред младото поколение

 

 

Платформа, помагаща за набирането на средства за млади момичета, остави сайтовете за запознанства на заден план.

Не говорим обаче за типичната благотворителност, а за съвсем ново измерение на това понятие, което повечето българи, все още не познават.

 

 

Девойки търсят финансова помощ за увеличаване на бюста със силикон, инжектиране на хиалуронова киселина за уголемяване на устни, корекция на нос и скули, поставяне на 3D мигли и много други естетични процедури.

 

Естетична корекция на върха на носа - ринопластика

 

Сутиен увеличава бюста само за няколко секунди

 

Сайтът се казва time2be.sexy и се превърна в хит сред младото поколение, което има съвсем друго виждане за красотата. Почитателките на силикона и пластичната хирургия пускат безплатни обяви, в които споделят желанията си за подобрения, а всеки може да дари сума по сметката им след регистрация в платформата.

 

 

Изискването за мъжете е да попълнят данни за кредитната си карта, за да се гарантира онлайн преводът на пари. По този начин те могат да подкрепят всички кандидатки, които им направят впечатление. Така съществува вероятност лека-полека да бъде събрана цялата цена за интервенциите или по-голямата част от нея.

 

 

Като минимално дарение се приемат 5 лв. Колкото по-предизвикателни снимки публикуват момичетата, толкова по-голяма е вероятността някой да плати за корекциите.

 

Кандидатките са момичета от цяла България, в това число и търновки. Прави впечатление, че болярките, които са се включили, всъщност са на около 18 години, а някои от тях са скрили възрастта си.

 

Представителките на старата столица са пожелали увеличаване на бюста и хиалурон в устните. Друго популярно искане сред местните девойки е корекция на носа.

 

В сайта няма ограничения за броя мечтани процедури, затова някои от момичетата посочват няколко интервенции.

Станете почитател на Класа