Новите телефони Nokia идват с високоустойчива технология, заедно с чисто ново портфолио от аудио аксесоари

Новите телефони Nokia идват с високоустойчива технология, заедно с чисто ново портфолио от аудио аксесоари
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    28.07.2021
  • Сподели:

Финландската компанияHMD Global представя три нови телефона Nokia и разширява значително гамата си от аудио аксесоари

 

 

 

Nokia XR20: Футболната легенда Роберто Карлош и световната шампионка по фрийстайл футбол Лиса Зимуче обединяват сили, за да подложат новия високоустойчив Nokia XR20 на най-голямото му изпитание. Първият по рода си свръхиздръжлив смартфон Nokia е с тригодишна гаранция и ще бъде наличен в България от юли. Вижте „Най-голямото изпитание“ ТУК

 

0нннм

 

Nokia 6310: нов член в семейството на обновените класически модели

 

Спомняте ли си Nokia 6310? Ето го нейния наследник. ᐉ Новини от Fakti.bg -  Технологии | ФАКТИ.БГ

 

Nokia C30: по-голям ипо-смел във всяко отношение, новото попълнение е с най-широкия екран и голяма батерия сред смартфоните Nokia до момента

 

Nokia C30 предлага голям дисплей и огромна батерия - Новини | Mobile  Bulgaria

 

Audio accessories: новите аудио аксесоариNokia предлагат високо качество, на което можете да се доверите, в четири отделни линии– Go, Micro, Comfort и Clarity

 

 

 

Домът на телефоните Nokia,HMD Global, представи три нови модела и ново аудио портфолио. Създаден да издържа на всякакви изпитания, Nokia XR20може да се справи с повече, отколкото ще очаквате от него.[1]Nokia C30 е с най-големите екран и батерия сред смартфоните Nokia до момента.Nokia 6310е най-новият член в семейството на обновените класически модели на марката. Представянето на трите устройства съвпада и с най-голямата премиера на аудио аксесоари Nokia до момента, позиционирани в четири различни линии на гамата – Go, Micro, Comfort и Clarity.

 

Флориан Сейче, Главен изпълнителен директор, HMD Global:

 

Устойчивостта и дълголетието на технологиите са особено важни за потребителите и с новите ни продукти посрещаме именно тези нужди. Проведохме мащабно изследване в световен мащаб8, което сочи, че 73% от хората искат и биха ползвали телефоните си по-дълго, ако устройствата получават необходимата дългосрочна поддръждка. В HMD подкрепяме стремежа на клиентите ни да избегнат честата подмяна на устройствата с и ги насърчаваме към по-устойчиво потребление, като им предлагаме телефони и аксесоари с гарантирано дълголетие.

 

За нас е удоволствие да представим Nokia XR20 – свръхуздръжлив телефон с емблематичния ни елегантен скандинавски дизайн, подходящ както за частните потребители, така и за бизнес организациите.

Новите попълнения към X и C-сериите ни са ярки примери за това, че можем да предлагаме на хората продукти, които да обичат, на които да вярват и които да могат да запазят и ползват възможно най-дълго време.“

 

Свръхустойчивият Nokia XR20 извежда X-серията на друго ниво

 

Nokia XR20 е удароустойчив и с удължена поддръжка - Новини | Mobile Bulgaria

 

Новият Nokia XR20 може да се справи с далеч по-сериозни предизвикателства от тези на ежедневието – включително падане от 1.8 m височина, престой под вода до един час и други подобни изпитания.[2] И, въпреки очакванията за грубоват външен вид при подобни характеристики, свръхиздръжливият[3] смартфон е с непреходно елегантен скандинавскидизайн. Малко вероятно е да тествате устойчивостта на Nokia XR20 до краен предел, но можете да сте сигурни, че възможностите му надхвърлят очакванията.

 

Моделът разполага и с един от най-здравите екрани, предлагани на пазара[4] - произведен е от алумосиликатното стъклоCorning® Gorilla® Glass Victus™. За да тестват издръжливостта на телефона, футболната легенда Роберто Карлош и световната шампионка по фрийстайл футбол Лиса Зимуче са го подложили на поредица от тежки изпитания - от потапяне в ледена вода през ритане до подхвърляне и въртене по земята с екрана надолу на игрище с груба бетонна настилка.

 

Карлош дори е пресъздал легендарния си „невъзможен“ гол от мача Бразилия-Франция през 1997 г., за да изпробва колко може да понесе устройството – за целта по рамката на футболната врата са били разположени три Nokia XR20 телефона, върху които Карлош да нанесе смъртоносния си пряк свободен удар.

 

Роберто Карлош, носител на Световната купа с Бразилия и една от легендите на Реал Мадрид:

 

„Много пъти са ме предизвиквали да пресъздам прекия си свободен удар от 97-а през изминалите 20 години, но не и по този начин, така че беше неизбежно да приема редизвикателството. Бях сигурен, че няма как мобилен телефон да оцелее под мощта на футболната топка и че Nokia XR20 няма шанс срещу удар като моя. Макар вече да не играя професионално, все още съм сигурен в силата си и именно затова резултатът от този „двубой“ ме впечатли толкова.“

 

Телефонът издържа не само на тежки физически изпитания, но и на тези, които поднася времето. В допълнение към обещанието за дълголетие на X-серията, Nokia XR20 се предлага с удължена, 3-годишна гаранция, 4-годишни ъпдейти на сигурността, три години актуализации на софтуера и една година гаранция за подмяна на дисплея при евентуално напукване.

 

Nokia XR20 разполага с надеждна 48MP + 13MP двойна камера с оптика ZEISS, пространствено OZO аудио и иновативни решения при създаването на изображения. Дебютиращият SpeedWarp режим ви позволява да заснемате и подреждате в компактен и вълнуващ монтажвсички кадри от приключенията си. Моделът разширява границите на средния клас и с 5G скорост, 15W безжично зареждане и издръжливост без конкуренция, които неминуемо ще обикнете.

 

Nokia C30 дава повече пространство да разгърнете идеите си

 

Nokia C30 and 6310 go official alongside a bunch of true wireless earbuds -  GSMArena.com news

 

Новото попълнение към гамата на C-серията, Nokia C30, е с най-големите екран и батерия сред смартфоните Nokia до момента.

 

Проучванията сочат, че търсенето на по-големи екрани[5]се увеличава непрекъснато. Към днешна дата 82% от запитаните се спират на екрани между 6 и 7 инча, а през 2025 г. се очаква това да бъде сред приоритетите на 96% от потребителите. Огромният 6.82” HD+ дисплей на новия Nokia C30 отговаря именно на тези очаквания на феновете.

 

Натовареното с всякакви задачи ежедневие се нуждае от батерия на телефона, която няма да се предаде лесно. Затова тази на Nokia C30 е с впечатляващите 6000 mAh, което ще ви даде достатъчно енергия за работа, разговори и развлечения с телефона до 3 дни с едно зареждане.И всичко това е поднесено в елегантна и високоустойчива поликарбонатна „опаковка“, на която можете да се доверите и която допълнително удължава живота на устройството.

 

20 години по-късно, Nokia 6310 се завръща с гръм и нов блясък

 

Спомняте ли си Nokia 6310? Ето го нейния наследник. ᐉ Новини от Fakti.bg -  Технологии | ФАКТИ.БГ

 

Най-новият член в семейството на обновените класики е култовият Nokia 6310. Двадесет години след премиерата на оригинала, новата му версия е съобразена с нуждите на съвременния потребител. Оптимизиран и още по-ергономичен за улеснено ползване, с батерия, издържаща седмици и, разбира се, с добре познатата, но осъвременена „Змия“, новият Nokia 6310 е въплъщение на емблематичните за бранда качества.

 

Улеснената работа е основополагаща за тази версия на Nokia 6310. Бутоните и дисплеят са уголемени, има нови опции за увеличаване на менютата и шрифта, а за още по-голямо удобство в движение можете да прослушвате текстовите си съобщения.

 

Нови лайфстайл аудио аксесоари Nokia, които бързо ще обикнете, на които можете да се доверите и които ще ползвате още по-дълго

 

HMD разширява значително аудио портфолиото си с четири отделни серии продукти за активните фенове с динамично ежедневие – Go, Micro, Comfort и Clarity, всяка от които предлага максимална стойност чрез уникални предложения.

 

Go: изключително високо качество на възможно най-ниските цени

 

Micro: посреща търсенето на максимално компактни форма и обем

 

Comfort: в отговор на нуждата на потребителите от оптимален комфорт

 

Clarity: висок клас безжични слушалки с топ технология

 

Дебютиращите заедно с Nokia XR20 нови безжични слушалкиNokia Clarity Earbuds Proпредлагат изключително високо качество на звука и надеждна батерия. Мощната комбинация от двойно шумоизолиране на микрофона (ENC),Qualcomm® cVc™ и активното шумоизолиране (ANC) улавя и елиминира фоновия шум за първокласна чистота на звука по време на разговори и слушане на музика.

 

Алекс Ламбийк, ръководител „Аксесоари“, HMD Global:


“Подобно на нашите смартфони,
високите постижения при аксесоарите Nokia са резултат от водещотов индустрията тестване на качеството. Безценната обратна връзка от потребителите на смартфоните Nokia, както и тази от различни региони по света, ни позволява да превърнем екосистемата ни от аудиоаксесоаривъв впечатляващо портфолио. Това е възможно и благодарение на силни партньорства като това с Binatone, които ни дават възможност да предоставяме най-доброто за растящата ни база от фенове. Вдъхновена от природата и опакована в брандирани с мастило на основата на соя картонени кутииза по-добра защита, всяка от новите ни линии аксесоари предлага първокласни изживявания на достъпни цени.

 

Надеждни партньорства за първокласно изживяване

 

Тази премиера съвпада и с началото на две ключови партньорства с лидери в съответните индустриални сектори.Spotifyще даде на притежателите на телефони Nokia достъп до 70 милиона песни и 2.6 милиона подкаста директно от кутията[6]. ExpressVPNпък ще предостави допълнителна защита срещу зловреден софтуер за всички нови смартфни Nokia с 30-дневен гратисен период. За повече информация: www.hmdglobal.com/press-releases/expressvpn-to-arrive-on-nokia-g-series-and-x-series-smartphones

 

Стивън Тейлър, главен маркетинг директор, HMD Global:

 

„Винаги сме били горди с партньорствата си с лидерите в индустрията. Сега добавяме още две имена към семейството от водещи брандове, благодарение на които предлагаме на потребителите най-иновативните мобилни преживявания. Всяко партньорство утвърждава допълнително нашите ценности и винаги си сътрудничим с онези, на които можем да се доверим наълно, за да ни имате доверие и вие.“

 

Цени и наличности за България:

 

Nokia XR20ще бъде наличен в България от юли в цвят Ultra Blue, в конфигурация 6/128GB,на препоръчителна цена от 1099 лева

Nokia 6310ще бъде наличен в България през август, в цветовеDark Green и Black,на препоръчителна цена от 119 лева

 

Изображения

Снимки във висока резолюцияhttps://we.tl/t-dbaIcDg4mH

 

[1]Произведен по стандарта MIL-STD-810H, който тества оборудване и технологии за издръжливост за военни цели

 

Възоснова на тест за издръжливост, проведен от HMD Global Oy. Сертифициран по стандарта MIL-STD-810H за издръжливост при изпускане от 1.5m и при престой под вода до 1.5m дълбочина до 30 минути.

 

Произведен по стандарта MIL-STD-810H, който тества оборудване и технологии за издръжливост за военни цели

В сравнение с конкурентни алумосиликатни стъкла от други производители. Повече информация: https://www.corning.com/gorillaglass/worldwide/en/glass-types/gorilla-glass-victus.html

 

Проучването Android Authority, 2020: https://www.androidauthority.com/battery-features-poll-results-1141301/

https://newsroom.spotify.com/company-info/

8 https://www.hmdglobal.com/press-releases/biggest-nokia-phones-launch-smartphones-more-affordable-and-long-lasting

 

 

 

 

 

Станете почитател на Класа