Хуауей с милионни продажби

рамките на световното изложение IFA 2018, Ричард Ю, президент на Huawei Consumer Business Group (CBG), обяви, че компанията отчита 10 милиона продадени бройки от Huawei P20 Pro и Huawei P20 само през първите 5 месеца на 2018, давайки възможност на фотолюбителите в световен мащаб да правят зашеметяващи снимки със смартфоните си.

Това забележително постижение е доказателство за доверието на потребителите към Huawei и иновативната технология, която компанията разработва съвместно с Leica за фокусираните върху фотографията флагмански устройства.

Последните флагмански модели на Huawei се продават изключително добре както на ключови пазари като Китай и Западна Европа, така и в България, където те се представят значително по-добре от предшествениците си. В България, продажбите на Huawei устройства в премиум сегмента бележат ръст от 300% спрямо същия период на 2017 година, и този впечатляващ успех се дължи основно на моделите P20 и P20 Pro, пише novini.bg.

„Поласкани сме от начина, по който потребителите по света приемат нашите флагмани. Преминавайки 10–милионна граница, ние си поставяме нови цели, но и възприемаме това като символ на насърчаване, който ще ни мотивира да продължаваме да правим това, което правим най-добре – предоставянето на най-новите мобилни технологии на все повече потребители по света", сподели Кевин Хо, президент на Handset Business, Huawei Consumer Business Group.

Huawei P20 Pro и Huawei P20 бяха първите две устройства, получили финален трицифрен резултат от DxOMark, престижна бенчмарк платформа за мобилна фотография, която е популярна със своите анализи и cpaвнeния чрез практически тестове на aмepитe нa paзлични cмapтфoни. Дори днес, 5 месеца след премиерата си, Huawei P20 Pro остава на върха на класацията на DxOMark Mobile със 109 точки, с цели 6 точки преднина пред втория в подреждането. Революционната тройна камера Leica, Master AI и иновативната технология на Huawei AI Image Stabilization (AIS), с помощта на която основната камера прави висококачествени снимки дори при ниско осветление и без статив, серията Huawei P20 прави професионалната фотография достъпна за всеки, дори за начинаещи, които имат малък опит във фотографията.

Миналия месец Huawei P20 Pro бе обявен за „Най-добър смартфон за 2018 – 2019" и от Експертната асоциация за образ и звук (EISA), според която той е „най-добре разработеният, иновативен и технически усъвършенстван смартфон досега".

Станете почитател на Класа