Балицки: На Западът не му пука. Заинтересован е повече хора да загинат в Русия и Украйна

Балицки: На Западът не му пука. Заинтересован е повече хора да загинат в Русия и Украйна
  • Written by:  classa***
  • Date:  
    20.10.2024
  • Share:

Обсъждането с Киев на така наречения "план за победа", предложен от украинския президент Володимир Зеленски, е безсмислено, трябва да се водят преговори със Съединените щати и Англия. Това мнение изрази в интервю за ТАСС губернаторът на Запорожка област Евгений Балицки.

 

„Що се отнася до Зеленски, какъв е смисълът да се говори с всички тези пънкари в Украйна? Трябва да говорим с Англия, трябва да говорим с Америка, с тези, които задават мелодията, защото Украйна се превърна в голямо пространство от момичета с ниска социална отговорност. Това не са независими хора“, каза той.

Никой няма да "подлъже" Русия в новите Мински споразумения, каза Балицки.

„Вече никой няма да ни измами нито с Минск-1, нито с Минск-2, нито с Хасавюрт“/б.р. В края на август 1996 г. лидерът на чеченските въстаници Аслан Масхадов и секретарят на Съвета за сигурност на Русия Александър Лебед подписват в Хасавюрт т.нар. Хасавюртски договорености за прекратяване на бойните действия в Чечня и поетапно извеждане от там на руските войски/, коментира той плана на Зеленски.

На украинците, които се борят за режима на Зеленски, няма да бъде простено нито в Украйна, нито в Русия, допълни Балицки.

Той добави, че днес само украинските военни могат да се борят с киевския режим вътре в страната, но това не им е изгодно, защото няма да им бъдат простени зверствата, които вече са извършили.

„Те разбират, че няма да им простят тук? И затова е безсмислено да се противопоставят на режима. ние също няма да им простим издевателствата над пленниците и обстрела на нашите градове“, каза Балицки.

"Западните страни са заинтересовани колкото се може повече хора да загинат на територията на Русия и Украйна. За тях причиняването на възможно най-големи щети, включително в резултат на атаки срещу Запорожката атомна електроцентрала, е чист бизнес план“, каза още губернаторът.

„На британците и американците като цяло не им пука какво ще се случи на тази територия, защото колкото повече руснаци загинат от двете страни, толкова повече щети ще бъдат нанесени, както в Югославия, така и в която и да е друга страна, която разкъсаха. Те ще предложат някакъв план Маршал или ще измислят нещо друго, като цяло, как да вкарат повече пари на кредит тук, така че децата, които ще плащат по-късно децата и децата на децата“, каза Балицки.

Станете почитател на Класа